Ce i-a lipsit cel mai mult Crinei Abrudan la Survivor România. Cum a ajuns acasă a trecut la acțiune. „Aveam nevoie”

Badea Violeta 04.04.2023, 15:49

Crina Abrudan nu a rezistat nici măcar o lună la Survivor România. Pe data de 13 februarie, fosta Faimoasă a intrat în competița din Republica Dominicană, iar pe data de 8 martie a fost eliminată. Cu toate astea, vedeta a dus dorul unui anumit lucru în concurs. Iată ce anume i-a lipsit cel mai mult soției fostului fotbalist Gabi Popescu!

Ce a făcut Crina Abrudan imediat după ce a părăsit Survivor România

În vârstă de 45 de ani, fosta vedetă de la Antena 1 a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2023. Crina Abrudan a intrat în competiția din Republica Dominicană hotărâtă să-și testeze limitele și să demonstreze că este puternică.

Astfel, partenera de viață a lui Gabi Popescu s-a străduit să dea totul pe trasee, s-a luptat cu foamea, a dormit pe jos, a trecut prin momente dificile, însă în cele din urmă a fost votată să plece acasă.

De curând, blondina a vorbit despre experiența de la Survivor, dar și despre condițiile grele din jungla dominicană. De asemenea, fosta prezentatoare de știri a dezvăluit și care a fost primul lucru pe care l-a făcut atunci când a revenit în țară.

„Survivor a fost o experiență care mi-a plăcut foarte mult, însă condițiile în care am stat nu au fost deloc ușoare. E dificil să stai atât timp fără o sursă constantă de hrană, așa cum erai obișnuit acasă, să dormi sub cerul liber fără să te odihnești cum se cuvine și să fii mereu sub presiune. Toate lucrurile astea cumulate se resimt și se văd.

După ce am revenit acasă, am avut nevoie de o perioadă în care să mă odihnesc, să îmi revin. Cu toate astea, am observat că chipul meu continua să arate obosit și îmi apăruseră riduri de care nu eram deloc mulțumită.

Am făcut mici injecții cu botox pentru a-mi corecta ridurile și un tratament personalizat de tip mezoterapie cu un cocktail de substanțe hidratante. Aveam nevoie de așa ceva și sunt foarte mulțumită că acum am un look proaspăt și odihnit”, a spus Crina Abrudan.

Citește și Schimbare de strategie la Survivor România. Concurenții au fost luați prin surprindere: „Sunteți pe cont propriu”!

Crina Abrudan 1
Crina Abrudan 

Ce a spus fosta Faimoasă despre DOC

Cu toate că a părăsit competiția din Republica Dominicană acum ceva timp, Crina Abrudan a făcut dezvăluiri incredibile despre DOC, faimos, care, la rândul său, a fost eliminat din competiție.

„Eu am spus și pe testimoniale. Mie DOC mi se pare un actor extraordinar de bun. El poate să întruchipeze 5 personaje într-o zi, dacă vrea el. Acum poate să fie isteric și nebun, acum poate să fie un om frumos și cuminte, peste 10 minute să te certe și peste 30 de minute să te pupe, iar tu să nu înțelegi care e, de fapt, DOC.

El intră și iese foarte ușor dintr-un rol, iar ceea ce a înnebunit pe toată lumea a fost că nu mai înțelegea nimeni cine este DOC. Lumea din camp a început să îl judece pentru că nu este asumat și joacă un rol la Survivor. Nu putem să-l judecăm nici pe el, nici pe Ionuț, nici pe nimeni că au ales să joace un rol”, a spus fosta vedetă de la Antena 1.

Citește și Ce făcea Cătălin Zmărăndescu în timp ce fiul lui era eliminat de la Survivor. Cuvinte dureroase pentru Mihai!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...