EXCLUSIV

Ce i-a cerut fiica Andreei Antonescu la întoarcerea de la Survivor. ”Nu știu de unde îi vin ideile astea”

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.04.2021, 20:20
Ce i-a cerut fiica Andreei Antonescu la întoarcerea de la Survivor. ”Nu știu de unde îi vin ideile astea”

Andreea Antonescu s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la emisiunea Survivor România, de la Kanald D. A fost nevoită să abandoneze, după o accidentare în junglă. Nici nu îi trecea prin cap că fiica ei îi va cere să-i organizeze acum propria junglă, chiar la ea acasă!

Andreea Antonescu a rămas șocată de ce i-a cerut fiica sa, imediat după ce s-a întors de la Survivor România

Cântăreața Andreea Antonescu a rămas șocată la întoarcerea acasă. Fiica, Sienna, se pregătește intens pentru paște. Nu vrea hăinuțe și nici măcar un miel. Nici despre vreun iepure nu a adus vorba. I-a spus mamei sale că ea își dorește de Paște doi papagali și un hamster!

Vedeta a rămas fără replică când a auzit ce dorințe are fiica sa și nu știe cum să ias din această încurcătură, deoarece micuța este foarrte insistentă. ”Vestea că fiica mea are asemenea idei de cadouri, pentru sărbătoarea de Paşte, nu mi-a căzut prea bine. Adică, nu tu păpuşi, nu tu alte feluri de jucării, nu tu hăinuţe. Nu, nimic din toate acestea. Ci papagali şi hamster. Sau cum le spun eu, mai în glumă, mai în serios, şoareci de bucătărie! Ei, spuneţi şi dumneavoastră, cum ies din situaţia asta?!”, ne-a mrturisit în exclusivitate Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a ramas socata de ce i-a cerut fiica sa, imediat dupa ce s-a intors de la Survivor Romania
Andreea Antonescu a ramas socata de ce i-a cerut fiica sa, imediat dupa ce s-a intors de la Survivor Romania

Micuța Sienna este destul de insistentă

Vedeta și mama ei au făcut front comun și s-au pus de acord să facă o facă cumva pe micuță să uite de aceste ”cadouri” care, spune cântăreața, nu au ce căuta în casa ei. mai ales hamsterul! mai întâi a încercat să afle de unde i-a venit această idee năstrușnică micuței, însă nu a aflat mai nimic.

”Nu ştiu de unde îi vin asemenea idei. Nu am nici cea mai mică idee. Am încercat s-o trag de limbă, să văd dacă vreun coleg sau vreo emisiune televizată i-au putut induce asemenea idei, dar nu am aflat aproape nimic. Aşa că, în aceste zile ultime, de dinaintea Paştelui, am stabilit cu maică-mea să-i atragem atenţia cu lucruri normale”, spune Andreea Antonescu.

Sienna seamănă cu unchiul ei

Andreea Antonescu a recunoscut că se mai juca și ea în copilărie cu animale, dar ce găsea prin gospodărie. Spune că fiica sa nu prea-i seamănă, din acest punct de vedere. Crede că l-a moștenit pe fratele ei, deoarece el era puțin mai exotic la astfel de ”gusturi”.

”Când eram mică, mă jucam şi eu cu animăluţele, dar cu cele mai normale, ca să el zic aşa. Hai, papagalul ca papagalul, dar hamsterul? Ce să faci cu un hamster, zău aşa?! Cred că a moştenit asemenea gene de la frate-miu, că el era singurul cu asemenea gusturi. Altfel, nu-mi explic!”, mai spune Andreea Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...