Ce fel de mamă ești în funcție de data nașterii. Secrete pe care trebuie să le știi

Corina Oprea 26.05.2023, 16:06
Ce fel de mamă ești în funcție de data nașterii. Secrete pe care trebuie să le știi

Și tu te întrebi ce fel de mamă ești? Află că data nașterii tale spune multe despre tine, despre cum te comporți cu copilul tău și ce relație ai cu el. Numerologia este cea care îți poate oferi aceste detalii, printr-un calcul extrem de simplu. Iată mai jos tot ce trebuie să faci și descoperă detaliile care te interesează, în funcție de data la care te-ai născut.

Află ce fel de mamă ești

Numerologia ne conectează cu Universul, ne ajută să descoperim cele mai bizare lucruri despre noi și ne oferă răspunsul la multe întrebări. Data la care ne-am născut ne ajută să facem predicții importante despre noi și felul nostru de a fi, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu copiii noștri.

Luați data voastră de naștere. Dacă este formată din două cifre, adunați-le până când o obțineți una singură. Când ai, în sfârșit, o singură cifră, caută răspunsul la cea mai interesantă întrebare: Eu ce fel de mamă sunt?

Cifra 1

Mamele cu cifra 1 sunt foarte protective și atente la fiecare mișcare a copilului. Nu vrea ca acesta să se aleagă cu vreo rană fizică și este în stare chiar să îl echipeze cu cască, genunchiere. Ține mult și la sentimentele lui și se poartă cu acesta cu mănuși, ceea ce poate fi un defect, pentru că va deveni un adult sensibil.

Cifra 2

Dacă ești o mamă cu numărul 2 la data nașterii, ești o mamă care este mereu preocupată să aibă cea mai bună relație cu copiii ei. Și tu te-ai comportat cu mama ta așa și ai considerat-o cea mai bună prietenă, motiv pentru care vrei să te trateze și ai tăi la fel. Vrei să fii prima care află de o relație sau de o dezamăgire, un eșec.

Cifra 3

Aceste mame sunt extrem de familiste. Pentru ele, nu contează nimic mai mult decât familia, pentru care sunt dispuse să facă orice. Renunță la ele doar să știe că sunt bine copiii și nu le lipsește nimic, ceea ce este chiar o dovadă de iubire.

Cifra 4

Mamele din această categorie sunt extrem de dificile, greu de înțeles, când posomorâte, când vesele. Ai o relație frumoasă cu ai tăi copii, dar ei au înțeles că trebuie să îți mai suporte și toanele uneori.

Numerologia și tipurile de mame

Cifra 5

Mamele reprezentate de cifra 5 sunt tolerante, permisive, deschise și foarte liniștite. Vei fi mereu acolo pentru a-i susține și ai o minte foarte deschisă, astfel încât ei nu vor avea niciodată secrete față de tine. Îți spun tot ce simt, tot ce li se întâmplă, te adoră!

Cifra 6

Mamele acestea sunt ca îngerii păzitori. Se vor asigura că ai lor copii nu pățesc nimic, nu sunt deranjați, atinși nici măcar cu un deget. Atente la tot ce mișcă!

Cifra 7

Sunt puțin disperate la începutul vieții celor mici. Tind să intre în depresii foarte ușor, pentru că se agită mult și se sperie de orice. Fii calmă, meditează mai mult și fii mai organizată.

Cifra 8

Aceste mame nu prea știu să își arate sentimentele. Sunt reci, distante, dar, în sinea lor, le pasă mult și au multă iubire. Au răbdare cu copiii lor, vor să îi știe bine, dar nu știu să se exteriorizeze.

Cifra 9

Sunteți mame aventuroase, cărora le place adrenalina, să testeze mereu lucruri noi. Ține cont și de felul copiilor tăi, pentru că pot fi mai liniștiți decât tine. Trebuie să ai răbdare și să le respecti gusturile.

Urmăriți Impact.ro și pe