Ce făcea Toni Iuruc în timp ce Simona Halep juca din greu la un turneu. Soţul sportivei, prins în fapt

Stan Filon, Dragos Ștefănescu 24.10.2021, 20:29
Ce făcea Toni Iuruc în timp ce Simona Halep juca din greu la un turneu. Soţul sportivei, prins în fapt

Simona Halep a participat la turneul WTA 500 de la Moscova, unde a părăsit competiția însă după ce a reușit să se califice în sferturile de finală. Românca nu a putut trece mai departe de Maria Sakkari, care a învins-o în două seturi, 4-6, 4-6. Românca nu l-a avut alături pe fanul său nr 1, Toni Iuruc. Acesta a rămas acasă, aparent, pentru a se relaxa.

Ce făcea Toni Iuruc în timp ce Simona Halep juca din greu la un turneu

Toni Iuruc nu a putut face deplasarea cu Simona Halep în Rusia, pentru turneul de la Moscova, astfel că românca a rămas fără talismanul său norocos. Toni a rămas acasă pentru a-și continua probabil afacerile dar și-a găsit timp și pentru puțin răsfăț.

Dacă până acum bărbații se distrau în baruri, alături de prieteni, mai ales când rămâneau singuri acasă, iată că mai nou aceștia preferă să petreacă timp de calitate în centre destinate lor. Așa a fost surprins și Toni Iuruc. Paparazzy playsport.ro l-au surprins pe soțul Simonei Halep în timp ce s-a relaxat la un salon exclusivist din București.

Ce facea Toni Iuruc in timp ce Simona Halep juca din greu la un turneu
Ce facea Toni Iuruc in timp ce Simona Halep juca din greu la un turneu

S-a grăbit să se relaxeze

În timp ce Simona Halep pornea un adevărat război împotriva Mariei Sakkari, pe terenul de tenis, soțul său a decis să se răsfețe la un salon de înfrumusețare. Aici, clienții se pot tunde, își pot aranja barba, dar pot primi și un masaj de relaxare.

Toni Iuruc a cam încălcat și legea, în goana sa spre relaxare. Acesta și-a parcat bolidul de lux de 150 de mii de euro chiar pe trecerea de pietoni, grăbit probabil să nu-și piardă programarea la salonul de înfrumusețare masculină. A intrat grăbit în salonul de lux, iar când a ieșit părea mult mai relaxat și mai fresh.

Din păcate, a primit vești proaste din Rusia. Simona Halep a fost învinsă de gregoaica Maria Sakkari, cu scorul de 4-6, 4-6. Simona Halep le-a mulţumit organizatorilor de la Kremlin Cup pentru săptămâna petrecută la Moscova, într-un mesaj postat pe Facebook, în limba engleză. ”Moscova, mulţumesc pentru o săptămână minunată, în care am progresat. Următoarea oprire şi ultima din acest sezon – Cluj”, a fost mesajul scris de Simona Halep în engleză.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...