Ce făcea Cristina Ich în timp ce Victor Pițurcă era reținut de DNA. Fosta „noră” nu a mai ținut cont de nimic

Anca Manolica 30.01.2023, 16:59

Relația tumultoasă dintre Cristina Ich, model și influencer, și Alexandru Pițurcă, fost fotbalist, s-a încheiat definitiv în octombrie 2022. Nu mai formează un cuplu, dar ei continuă să fie implicați în creșterea fiului lor Noah. Ce face acum superba brunetă, în timp ce fostul ei „socru” este cercetat de DNA, într-un dosar de corupție care are legături și cu fostul ei partener.

Unde se relaxează Cristina Ich

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”, scria, la începutul lunii octombrie 2022, în mediul online, Cristina Ich. Acesta era modul prin care superba brunetă a anunțat separarea de Alex Pițurcă, băiatul lui Victor Pițurcă.

Despărțirea celor doi a venit la doar câteva luni de la declarațiile tranșante făcute de influenceriță despre dezamăgirile și frustrările pe care le simțea în cuplu. Atunci, Cristina Ich recunoștea că Noah a apărut în viața lor mult prea repede, după nici jumătate de an de când se cunoșteau și că, dacă nu era copilul, ar fi fost deja de mult timp despărțiți.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!” a dezvăluit Cristina Ich, în cadrul Podcast-ului „Vin de-o poveste”.

Cristina Ich
Cristina Ich

Vacanță alături de fiul ei

În ciuda faptului că cei doi s-au separat, ea a spus în numărate rânduri că vor continua să păstreze legătura pentru fiul lor, pentru ca bărbatul să se poată implica, pe cât se poate, în creșterea acestuia. Așa se face că, la puțin timp de la anunțul despărțirii, Cristina și Alex au fost surprinși din nou împreună la petrecerea de ziua lui Noah.

Lunile au trecut, iar cei doi par să își vadă fiecare de viața lui. În timp ce Alexandru Pițurcă se confruntă cu mari probleme de familie, tatăl său fiind reținut de DNA într-un dosar de corupție, în care este vizată și firma acestuia, focoasa brunetă se află în vacanță la schi, în Munții Dolomiți, din Italia, alături de fiul ei.

Aceasta a postat câteva fotografii atât pe Instagram, cât și pe Instastory, semn că viața de mamă singură îi priește peste măsură. Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...
Recomandări