Ce face și cum arată, la 71 de ani, Adnana din ”Toate pânzele sus”. Cea mai recentă apariție a actriței a atras toate privirile

Andrei Cezar 30.06.2020, 15:58

Adnana din ”Toate pânzele sus”, apariție de senzație la Premiile Gopo. Actrița în vârstă de 71 de ani a atras toate privirile, fiind într-o formă de invidiat.

Cum arată Adnana din ”Toate pânzele sus”

A 14- a ediție a Premiilor Gopo din acest an a avut loc într-un cadru special. Evenimentul organizat pe data de 29 iunie, s-a ținut în aer liber la ”Verde Stop Arena”. Covorul roșu a fost înlocuit cu unul de iarbă naturală, iar ținutele invitaților au fost completate de măștile de protecție. În plus au fost respectate și măsurile de distanțare fizică, iar participanții nu s-au mai îmbățișat la fel cum o făceau în anii trecuți.

Însă aceste restricții nu i-a împiedicat pe invitați să fie la înălțime. Printre ei a fost remarcată și actrița Julieta Szönyi, cea care a interpretat celebrul personaj Adnana din filmul ”Toate pânzele sus”.

Ea a revenit pe platourile de filmare după o pauză de trei decenii, datorită regizorului Corneliu Porumboiu, cel care a distribuit-o în titrata peliculă “La Gomera”, care a obținut cele mai multe premii, inclusiv premiul cel mare la categoria “Cel mai bun film de lungmetraj”.

Ce face și cum arată, la 71 de ani, Adnana din ”Toate pânzele sus”. Cea mai recentă apariție a actriței a atras toate privirile
Ce face și cum arată, la 71 de ani, Adnana din ”Toate pânzele sus”. Cea mai recentă apariție a actriței a atras toate privirile

Prezența actriței Julieta Szönyi i-a cucerit pe invitați

La vârsta de 71 de ani, bruneta cu ochii azurii se menține într-o formă de invidiat. A purtat o rochie vapororasă, cu imprimeu floral și mâneci bufante, iar la gât îi strălucea un superb pandantiv vintage. Geanta-plic, sandale negre și masca de protecție au completat ținuta Julietei Szönyi.

Frumusețea pentru care era atât de apreciată în tinerețe este și astăzi admirată de cei care o întâlnesc pe actriță. Ochii albaștri și pătrunzători, părul negru ca abanosul în contrast cu tenul alb, dar și silueta unei tinere de 20 de ani i-au adus numai complimente artistei.

Iată ce spunea actrița despre pelicula ”La Gomera”:

„Este extraordinar să întâlnești un regizor precum Corneliu Porumboiu, care știe să te ghideze, să-ți ceară, să te tempereze atunci când faci prea mult sau să îți ceară atunci când trebuie să faci în plus și, în același timp, să îți dea încredere și curaj că ceea ce faci este bine”, declara Julieta Szönyi anul trecut, în cadrul Festivalului “Anonimul”, potrivit Click.ro.

Ultima apariție a Julietei Szöny într-un film românesc, până la pelicula lui Corneliu Porumboiu, a fost în 1989, atunci când a jucat în  “Cei care plătesc cu viaţa”, al lui Șerban Marinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe