Ce face și cum arată Crina Abrudan, la 7 ani de când s-a retras din televiziune. Schimbare majoră

Diana Radu 13.07.2020, 20:16
Ce face și cum arată Crina Abrudan, la 7 ani de când s-a retras din televiziune. Schimbare majoră

Crina Abrudan s-a retras de aproape șapte ani de la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1 și totodată și dinb televiziune. Ce a făcut vedeta în tot acest timp și cum arată acum? Este de nerecunoscut!

Cum arată Crina Abrudan, la 7 ani de când nu a mai apărut pe sticlă

În vârstă de 42 de ani, fosta prezentatoare TV este într-o formă de zile mari. Crina Abrudan are un corp foarte bine tonifiat și parcă tras prin inel. Recent, aceasta a fost surprinsă pe litoralul românesc, unde s-a bucurat de soare. De asemenea, Crina a dezvăluit în cadrul interviu pentru Teo Show care este ritualul său la plajă pe care-l respectă întotdeuna.

„Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea”, a spus Crina.

crina abrudan, stiri sportive, antena 1
Cum arată Crina Abrudan, la 7 ani de când nu a mai apărut pe sticlă. Sursă foto: Viva

Cu ținuta excenntrică din poza de mai sus, Crina Abrudan a mers într-un club de pe litoral, acolo unde a atras toate privirile prin ținuta vibrantă și bine acesorizată. „Ținuta pe care am purtat-o la club era pregătită pentru 1 Mai. Aveam un accesoriu cumpărat din Las Vegas, în iarnă”, a mai spus vedeta.

De asemenea, Crina Abrudan s-a lăsat și pe mâna medicului estetician. Fosta prezentatoare TV și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a eliminat toate ridurile. Cu așa înfățișare, vedeta nu se sfiește să-și expună trupul la soare, ba din contră este chiar mândră. În plus, în sezonul cald aceasta adoră apa și soarele, având chiar și acasă o piscină.

Crina Abrudan s-a retras de la pupitrul știrilor sportive de pe Antena 1 în anul 2013, iar de atunci nu a mai semnat niciun contract cu altă televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe