Ce face, de fapt, Monica Tatoiu în vacanță. Distracția pe care puține românce o încearcă

Beatrice Dumitru 15.11.2022, 15:54
Ce face, de fapt, Monica Tatoiu în vacanță. Distracția pe care puține românce o încearcă

Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor în străinătate și se poate lăuda că a vizitat multe țări și sute de orașe. Acum, fosta profesoară de matematică se află la relaxare  în locul pe care îl consideră cel mai frumos din lume și se distrează de minune. Iată cum își petrece Monica Tatoiu vacanța.

Cum se relaxează Monica Tatoiu în vacanță

Monica Tatoiu, 64 de ani, se bucură din plin de timpul liber pe care îl are și pleacă des în vacanțe în străinătate alături de soțul său și de prieteni. Numai în anul 2020 aceasta a vizitat 122 de orașe, deși a fost pandemie. Aceasta a afirmat de multe ori că nu alege niciodată destinații de lux, ci locuri liniștite.

De aproape o săptămână, Monica Tatoiu se află în Guadelupa, un arhipeleag din partea estică a Caraibelor, locul pe care-l consideră cel mai frumos din lume, și unde merge de 17 ani. Aceasta va reveni în țară abia în preajma sărbătorilor de iarnă. Dar până atunci, se va bucura de scufundări, pasiune pe care a descoperit-o în urmă cu trei ani, tot în Caraibe.

Ce face, de fapt, Monica Tatoiu în vacanță. Distracția pe care puține românce o încearcă
Monica Tatoiu pleacă des în vacanță.

Am plecat cu trei valize fiecare după noi, una cu echipamentul pentru scufundări. Aici parca toată lumea are uniformă, nu se face deosebirea între cei foarte bogați. Ai nevoie doar de o pereche de șlapi, un șort, un tricou și o pălărie. Ieri am muncit mult, am făcut trei scufundări printre rechinii galbeni și negri fără dinți, care nu sunt deloc periculoși. De mai bine de trei ani fac asta, și am la activ până acum 240 de scufundări”, a povestit Monica Tatoiu pentru Playtech.

Locuiește în aceeași cameră de 16 ani

Monica Tatoiu a mai dezvăluit că de 16 ani locuiește în Guadelupa în aceeași cameră, dintr-o vilă, și nu se abate de la obiceiurile sale. La primele ore ale dimineții merge în piață și cumpără pește proaspăt, pe care îl prepară cu soțul său și prietenii.

Mă scol pe la 4-5 dimineața, îmi fac cafeaua și aștept ca la 6 să răsară soarele. Apoi mă duc și fac o baie, vin acasă, pregătesc micul dejun. Aici e cel mai frumos loc de pe pământ. În plus, mă atrage și cultura mâncării, sosurile pe care le prepară. Deja oamenii mă cunosc atunci când ne întâlnim în piață. Vom merge și în Parcul Național. Au o rezervație naturală bogată, închiriem o barcă și mergem. Fauna și flora sunt spectaculoase. Acolo ne întâlnim cu rechinii somnoroși, pisici de mare, broaște țestoase care-ți umblă pe la picioare în apă”, a mai spus vedeta.

Monica Tatoiu a mai spus că după sărbătorile de iarnă, pe care le va petrece în țară, va pleca într-o altă vacanță, de o lună, tot într-o destinație exotică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...