Ce face acum Mirela Zeța, ”Elena Udrea” și ”Andreea Marin” de la Mondenii. A ales să nu mai apară deloc la TV

Daria Petrescu 02.02.2021, 13:03
Ce face acum Mirela Zeța, ”Elena Udrea” și ”Andreea Marin” de la Mondenii. A ales să nu mai apară deloc la TV

Timp de 9 ani, Mirela Zeța a făcut parte din show-ul „Mondenii”, alături de Andreea Gramoșteanu și Angel Popescu. De ceva timp însă, cei trei au avut tot mai puține apariții pe micul ecran, fiecare dintre ei, alegând să se dedice teatrului și altor proiecte de suflet. Mirela a fost una dintre cele mai spumoase personaje de la Prima TV, iar cea care a imitat rând pe rând nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Elena Udrea și Andreea Marin, a adus zâmbetul pe buze celor care au urmărit-o. Iată ce face și cum arată acum, Mirela Zeța.

Mirela Zeța este actrița Teatrului de Comedie

De când a renunțat la show-ul Mondenii, Mirela s-a dedicat teatrului și filmului, cele două aducându-i împlinire sufletească. I-a plăcut să fie o persoană discretă, iar aparițiile ei la tv au fost aproape inexistente, după finalul proiectelor. De altfel, aceasta a mărturisit recent, că susține tinerii actori, la început de drum.

Pe Mirela Zeța, în vârsta de 37 de ani, fanii au mai văzut-o în ultima vreme în filmul ”Vânătorul de spirite” împreună cu partenerul ei de viaţă. De asemenea, ea a urcat pe scenă alături de Emilia Popescu Dan Rădulescu şi de foştii ”mondeni”, Angel Popescu şi Andreea Samson. Aceștia au jucat în piesa „Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie.

Mirela Zeța, alături de tinerii actori

În 2018, la Gala Premiile Gopo, Mirela Zeța a mărturisit că susține tinerii actori. Aceasta i-a sfătuit să nu se gândească însă la premii sau la partea materială, ci să pună suflet și să muncească foarte mult. Aceasta a apărut și în „Atletico Textila” și a devenit unul dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi.

Mirela Zeța este aproape neschimbată

„Este minunat că vor să fie actori. Ideea este să-și facă meseria și meseria n-are legătură cu premiile sau galele, ci cu o muncă permanentă, pe care dacă vor să o facă și au talent și muncesc și se pregătesc pentru asta, le doresc succes și la cât mai multe gale”, a declarat Mirela Zeta pentru Libertatea în urmă cu doi ani.

Mirela Zeța consideră că un premiu Gopo, considerat cel mai important în domeniul actoriei, este de bun augur pentru un actor.

“Nu despre premiu este vorba, ci despre recunoașterea fiecăruia și este necesară recunoașterea actorilor, a regizorilor, astăzi. Nu cred că în premii stă o carieră de film, dar e minunat atunci când te aplaudă colegii și breasla și îți este recunoscută munca și ești în competiție”, a completat actrița.

Mirela Zeța s-a iubit cu Mihai Bendeac

Mirela Zeța și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de dragoste în studenție, însă din păcate relația nu a durat. Actorul a mărturisit că el și bruneta erau foarte diferiți.

„Eram în facultate, prin anul doi… Ce vremuri… N-a durat foarte mult, dar a fost superb şi am avut multe de învăţat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalităţi ce se lovesc mereu cap în cap”,  a spus actorul în urmă cu ceva timp.

Mondenii, cel mai urmărit show, timp de 9 ani

Celebrul show ”Mondenii” a debutat la Prima TV pe 5 septembrie 2006. La început, din distribuție au făcut parte Mihai Bendeac, Andreea Gramoșteanu. După ce Bendeac a plecat la Antena 1, în locul lui a venit Angel Popescu, Alexandru Bogdan, Bogdan Cotleţ.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe