Ce fac și cum arată acum actorii din Prinţul din Bel Air, la 30 de ani de la lansarea serialului. Imagine de colecție

Mirabela Vasile 11.09.2020, 14:48
Ce fac și cum arată acum actorii din Prinţul din Bel Air, la 30 de ani de la lansarea serialului. Imagine de colecție

Serialul care a ținut cu sufletul la gură o mulțime de fani și care i-a dat actorului Will Smith foarte mult notorietate a aniversat de curând 30 de ani de la debut. ”Prințul din Bel Air” a fost difuzat pentru prima dată pe 10 septembrie 1990, iar la 30 de ani distanță, producția s-a întâlnit într-o reuniune specială.

Surpriză pentru fanii ”Prințul din Bel Air”. Un episod special, la 30 de ani de la apariția primului sezon

Will Smith împreună cu colegii săi s-au strâns la 30 de ani de la debut pentru a înregistra un nou episod special, o reuniune similară cu cea a producției ”Friends”, ce va fi difuzată pe HBO Max, în apropiere de Ziua Recunoștinței.

Vedeta în vârstă de 51 de ani a postat pe pagina personală de Instagram o imaginie în care se află cei din ”familia Banks” și anume actorii Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Reibeiro și DJ Jazzy Jeff, personaj ce apare episodic în serial.

Ce s-a întâmplat cu Will Smith

Adolescentul fără bani și chiulangiu de la marginea orașului, așa cum era prezentat Will Smith în serial, a ajuns una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Cariera lui a urcat pe cele mai înalte trepte după ce serialul a luat sfârșit. Întâmplarea surprinzătoare face că pe a doua lui soție a cunoscut-o prin intermediul show-ului.

Ce face acum Will Smith
Ce face acum Will Smith

În urmă cu 26 de ani, aceasta a dat o probă pentru rolul iubitei din serial a lui Will Smith. Însă atunci actrița a fost respinsă pe motiv că e prea scundă față de Will, iar rolul a revenit actrișei Nia Long.

Cum a evoluat Karyn Parsons

Hilary Banks, verișoara lui Will, era o tipă drăguță care acorda tot timpul hainelor și vieții de societate. Personajul semăna foarte mult cu Meghan Markle în adolescență, înainte ca Prințul Harry să o cunoască.

Cum a evoluat Karyn Parsons
Cum a evoluat Karyn Parsons

Karyn Parsons este căsătorită de aproape 23 de ani cu regizorul și producătorul Alexandre Rockwell și are doi copii minunați. Actrița a decis să acorde tot timpul familiei sale, locuind în prezent la New York.

Ce se mai știe de Tatyana Ali

Fanii o cunosc pe Tatyana ca fiind Ashley Banks, verișoara cea mai mică a personajului principal. Se pare că aceasta era cel mai simpatizat membru al familiiei Banks. După ce producția filmului a luat sfârșit, actrița a ieșit de sub lumina reflectoarelor, deși de-a lungul timpului și-a încercat șansa în muzică, chiar lansându-și un album în 1998.

Ce se mai aude despre Tatyana Ali
Ce se mai aude despre Tatyana Ali

Tatyana s-a căsătorit cu un seminarist de la Standford pe care l-a cunoscut pe un site de întâlniri. Tatyana Ali are acum doi băieți frumoși și își dedică în totalitate timpul familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe