Ce diferență mare de vârstă este între Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Bărbatul este mai tânăr decât te așteptai

Ana-Maria Tudor 14.08.2023, 09:18
Ce diferență mare de vârstă este între Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Bărbatul este mai tânăr decât te așteptai

De aproape șapte ani, Elena Udrea și Adrian Alexandrov alcătuiesc un cuplu. Cei doi iubiți au o diferență semnificativă de vârstă, însă au afirmat că aceasta nu constituie un obstacol în calea relației lor de cuplu.

Cum s-au cunoscut cei doi

În anul 2016, Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au intersectat pentru prima dată. Deși se cunoșteau din vedere, cei doi s-au întâlnit în mod oficial într-o sală de fitness. În ciuda unor schimburi de priviri, interacțiunea lor a fost limitată până în momentul în care Adrian Alexandrov i-a înmânat Elenei Udrea cartea lui de vizită și a invitat-o să petreacă timp împreună la o cafea.

Cu deschidere față de noul început după o relație anterioară, Elena Udrea a acceptat bucuroasă invitația lui Adrian Alexandrov.

Curajoasă și hotărâtă să-și construiască o nouă poveste, ea a întâlnit bărbatul care avea să devină partenerul ei pentru mulți ani înainte, dar și tatăl copilului ei.

Vezi și: Lovitură dură pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu. Procurorii DNA pregătesc recursul în casație

Ce diferență de vârstă există între Elena Udrea și iubitul ei

Odată ce relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov a fost adusă în lumina publică, aceasta a provocat numeroase discuții și controverse.

În principal, acestea s-au concentrat în jurul diferenței semnificative de vârstă dintre cei doi parteneri. Ceea ce puțini cunosc este faptul că partenerul fostului ministru este mult mai tânăr decât ea. Astfel, între cei doi parteneri există o diferență de vârstă de 13 ani.

Elena Udrea este născută pe 26 decembrie 1973 și are în prezent 49 de ani, iar iubitul ei s-a născut pe 5 februarie 1987 și are 36 de ani.

Într-o declarație anterioară, Adrian Alexandrov a subliniat că vârsta nu are relevanță în relația sa. El a evidențiat că această diferență de vârstă devine un obstacol doar atunci când decizi să-ți modelezi viața în funcție de opinia altora.

Citește și: Cu Elena Udrea în pușcărie, Adrian Alexandrov a plecat în vacanță. Cine l-a însoțit

„Eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena, pentru că are experiență de viață destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a spus Adrian Alexandrov.

În plus, relația celor doi a cunoscut și momente tensionate, deoarece Elena Udrea a primit o condamnare la șase ani de închisoare cu executare în cadrul dosarului Gala Bute.

În ciuda acestor provocări, cuplul a subliniat de-a lungul timpului că are încrederea că va depăși toate obstacolele ce le ies în cale și va face față cu hotărâre tuturor provocărilor.

Urmăriți Impact.ro și pe