VIDEO EXCLUSIV

Ce decizie radicală a luat Răzvan Botezatu după experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Nu mă mai salut cu niciunul dintre cei 4 crai de la răsărit”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.10.2022, 15:37

Răzvan Botezatu merge la psiholog după experiența trăită în jungla dominicană, unde au avut loc filmările pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiune prezentată la Pro TV de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Marea lui teamă inițială era legată de animale, însă acolo problema a fost de fapt tratamentul pe care l-a primit din partea colegilor de echipă. Deși a trecut ceva timp de când s-a întors acasă, fostul prezentator TV susține în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro că nu vrea să mai aibă niciun fel de legătură cu Tania Popa, Cristi Mitrea, Mara Bănică și Giani Kiriță, el hotărând să nu îi mai salute.

Ce decizie a lui Răzvan Botezatu după experiența “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

 • Răzvan, ce frici ți-ai învis la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Sincer, nu mi-am învins nicio frică. Dacă îmi aduci acum un șarpe sau un șoricel sau o tarantulă, mi-e la fel de frică, jur! Nu cred că poți să îți învingi neapărat o fobie, ci acolo pentru că îți dai seama nu ai mâncare și vine și îți spune, nu știu, ai un hamburger dacă bagi capul la șerpi sau știi că poți să ieși din competiție dacă nu bagi capul la șerpi, nu știu frica, adrenalina și emoțiile alea de moment nu mai ții cont de nimic și o faci. Zici: mor sau trec mai departe. Dar nu mi-am învins sincer nicio fobie, tot mi-e frică de ele, sincer!

 • Dar de ce la ce ți se trag fobiile? Ai avut experiențe neplăcute în copilărie și ai rămas cu o traumă?

Nu, legat de animale, nu. Legat de ceea ce s-a întâmplat practic în junglă, în reality showul propriu zis cu oamenii, acolo neavând telefon, neștiind cât este ceasul, ziua aia era foarte lungă, aveam impresia după primele 2 zile că suntem acolo de o lună. Deci se dilată timpul incredibil, e o experiență foarte ciudată. Și cu oamenii din camp, practic acolo a fost problema la mine și acolo mi-au ieșit la iveală traume. La ce să te gândești? De când te-ai născut până în prezent, că altceva nu ai ce să faci acolo! Nu poți să verifici tik tok-ul, instagramul sau să dai un telefon sau să vorbești cu un prieten.

„Eu cu Lidia Buble am fost practic o echipă”

 • Am văzut că ați rezonat foarte mult.

Am rezonat foarte mult, m-a susținut foarte mult psihic, ea e mai puternică psihic ca mine, nu prea pune la suflet, e mai ignorantă cu situațiile astea neplăcute din jur, dar au afectat-o și pe ea situațiile în care am fost puși de foarte multe ori și am plâns. A plâns și ea foarte mult, că eu practic eram cu Lidia și restul cei 4 crai de la răsărit, care ne-au făcut numai bine.

 • Cine te-a dezamăgit cel mai tare în acest show?

M-au dezamăgit toți 4 pur și simplu ca și oameni: Tania, Mara, Giani și Mitrea, în sensul nu că ne cunoaștem să avem vreo prietenie sau ne leagă vreo relație în vreun fel, ci pur și simplu ei ca oameni. Am rămas șocați atât eu cât și Lidia de cum pot proceda oamenii și cum se pot transforma în anumite situații pentru a ajunge sus. Cred că poți să faci chestii mișto, poți să ajungi sus, poți să ai mult mai multe câștiguri și să faci mult mai multe lucruri interesante fiind un om bun, nu trebuie să îl calci pe cap pe ăla ca într-un final să ce? Să rămâi singur, să se termine competiția? Eu nu mă mai salut, de exemplu, cu niciunul dintre cei 4. Nu mai am nicio relație cu niciunul și nu vreau. Sunt prieten cu cealaltă echipă.

 • Le-ai spus ce te-a deranjat la final, înainte să pleci?

Da, am discutat atunci într-o oarecare măsură, dar nu au înțeles. Așa cum a zis și alde Mara că, vezi Doamne, mi-am învățat lecția de acasă, ce lecție? Că habar nu aveam ce înseamnă un reality show, pentru că eu nu am mai fost. Cumva au zis că am venit acolo să fac show! Ce show? Că eu am fost eu, nu am făcut nimic, eu am făcut strategii că au făcut ei, eu am răspuns că ei făceau ceva, nu există o imagine sau ceva filmat pe cameră când eu mă duc să mă iau de vreunul dintre cei 4. Nu!

 • Dar tu ai încercat să fii în gașca lor?

Păi cum să fiu în gașca lor, dacă ei din prima zi făceau strategii și m-am trezit cu Lidia că am ajuns ultimii? Adică eu am fost la eliminare și Lidia a rămas penultima. Am zis: stați puțin! Am văzut-o pe Tania când a făcut semn și atunci le-am spus: mai bine vii și îmi spui în față. Hai să facem asta ca să fim o “echipă” cum ați vrut să fim de la început să-i dăm afară pe ceilalți, dar ei au vorbit între ei, și-au făcut semne și Mara și-a cerut scuze atunci și a zis că a învățat o lecție, că nu a procedat cum trebuie, dar oricum lucrurile nu s-au îmbunătățit și atunci cumva s-au separat echipele, găștile în junglă.

„A meritat efortul”

 • Ai mai repeta experiența?

Da, dar nu cu ei. E o experiență de viață, eu cu Lidia mă distram, în ciuda faptului că ne mai și certam cu ceilalți că nu ne suportau pe acolo sau că mai pierdeam vreun premiu, vreo mâncărică, că nu aveau ce să bage la stomac și începeau cu țipete și cu urlete pe acolo prin junglă, dar în rest ne simțeam bine, dansam, cântam, chiar ne-am distrat.

 • Dar financiar a meritat acest efort?

Da, cu siguranță, a meritat efortul. Și nu neapărat din punct de vedere financiar, cât prin prisma faptului că eu, de exemplu, nu am mai apărut de 6 ani la TV și până la urmă este Pro TV, am avut parte de o expunere foarte frumoasă, am întâlnit oameni foarte frumoși, o echipă de producție foarte mare, pe mine mă ajută în mediul online orice apariție TV.

Ce decizie radicala a luat Razvan Botezatu dupa experienta Sunt celebru, scoate-ma de aici Nu ma mai salut cu niciunul dintre cei 4 crai de la rasarit

 • Ce mai urmează pe plan profesional? Un alt proiect TV?

Să vedem ce mai apare în perioada următoare. Nu am fost la castinguri. Mă recuperez încă, vedem ce mai apare în perioada următoare.

 • Mergi la psiholog?

Da, merg la psiholog acum, mă simt mult mai bine, merg în continuare și o să merg mult timp de acum încolo ca să mă ajute, să fie ca o dezvoltare personală. Nu mergeam înainte la psiholog, acum după show m-am dus că m-am zăpăcit de cap. Trebuia să mă ajute cineva să mă regăsesc, că eram așa puțin pierdut în spațiu, nu mai știam unde e casa mea.

 • Mai rămâi în țară?

Da, m-am mutat și la mine acasă, la Eforie, acum sunt și cu sora mea aici, vreau să fim mai mult alături de familie și merge foarte bine mediul online, am și o afacere și mă descurc aici momentan. Când nu mă voi mai descurca, plec că eu nu sunt omul care să stau, trebuie să muncesc, să fac bani.

 • În ce ai investit banii pe care i-ai primit la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Tata când a cumpărat casa, a cumpărat-o fără teren, iar cu banii pe care i-am câștigat am plătit rata terenului, ca să fiu liniștit la bătrânețe, să nu mă dea ăstia afară din casă.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe