Ce crede Toni Grecu despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare. „Să spunem că s-ar face pe ritm de manele”

Nicu Stan, Anca Manolica 30.04.2021, 09:32
Ce crede Toni Grecu despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare. „Să spunem că s-ar face pe ritm de manele”

Ce crede Toni Grecu despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare. Actorul care a trecut și el prin boala covid a spus concret ce ar trebui făcut.

Toni Grecu dă verde în implicarea maneliștilor în campania națională de vaccinare. ”Vaccinarea pe ritm de manele ar fi cea mai cool acţiune”

Toni Grecu a vorbit despre implicarea maneliştilor în campania de vaccinare. Toni Grecu, fostul șef al grupului umoristic ”Divertis”, se arată de acord cu implicarea cântăreților de manele în campania națională de vaccinare împotriva coronavirus, virus care i-a pus chiar și lui viața în pericol.

Ideea pare cu atât mai bună cu cât, zilele astea, melodia ”Fericire”, care este interpretată de Loredana Groza cu zece maneliști, se află în top.

Tzanca Uraganu are darul de a electriza multimile, crede Toni Grecu
Tzanca Uraganu are darul de a electriza multimile, crede Toni Grecu

Toni Grecu visează la vaccinare pe ritm de manele

Vaccinarea pe ritm de manele ar fi cea mai cool acţiune”, a spus Toni Grecu, potrivit playtech.ro. Astfel, Toni Grecu nu numai că este de acord ca maneliștii să se implice în campania de vaccinare. Spune că ar fi cool ca vaccinările să se facă pe ritm de manele.

“Eu cred că aşa ceva ar avea nu doar un mare impact asupra publicului din România, ci şi un succes deosebit. Ia să ne gândim… Să spunem că vaccinarea s-ar face pe ritm de manele. Nu ar veni omul să se vaccineze? Eu cred că da. Vaccinarea pe ritm de manele ar fi cea mai cool acţiune organizată de autorităţi în ultimii ani într-o ţară exotică, care oricum nu vrea să recunoască cât de exotică este”, a mai spus Tonic Grecu, declarația lui fiind parcă ruptă dintr-o scenetă Divertis.

Toni Grecu crede că maneliștii au un cuvânt greu de spus în România

Toni Grecu mai crede că puţine vedete publice din România au impactul artiștilor din lumea manelelor.

“Personal, recunosc, nu am succesul unui Tzancă Uraganul sau al unui Vali Vijelie. Nu am nici capacitatea lor de a electriza mulţimile, de a le scoate din starea lor obişnuită şi de a le oferi o altă stare de spirit. Dar oamenii de genul celor pe care i-am menţionat mai înainte o au. Atunci, nu văd niciun impediment serios în a-i implica în această chestiune. Desigur, cu menţiunea absolut obligatorie ca şi ei să-şi dorească!”, adaugă acelaşi Toni Grecu.

Toni Grecu a dat titlul unei manele hit

În plus, fostul șef al “Divertis” mai crede că termenul de Covid-19 îşi va găsi cât de curând locul în melodiile manelștilor, chiar el dând pe loc un posibil titlu al unei manele ce ar putea să ”rupă” în trending Youtube.

“Sigur se vor naşte şi melodii despre COVID, mai ales în perioada în care ne vom mai relaxa. Nu prea cred că vom scăpa de refrene celebre, precum ”Să moară duşmanii mei și covidul între ei!”, îşi continuă cu mult umor previziunile Toni Grecu.

Urmăriți Impact.ro și pe