EXCLUSIV

Ce au mâncat, de fapt, miliardarii planetei la Stâna Turistică din Poiana Brașov. Celebritățile invitate s-ar fi delectat cu jumări de porc. EXCLUSIV

Justin Gafiuc 31.10.2022, 19:12
Ce au mâncat, de fapt, miliardarii planetei la Stâna Turistică din Poiana Brașov. Celebritățile invitate s-ar fi delectat cu jumări de porc. EXCLUSIV

Petrecerea de Halloween, despre care toată lumea a crezut că a fost organizată la Castelul Bran de cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, a avut sâmbătă o deschidere fastuoasă la Stâna Turistică Sergiana din Poiana Brașov. A fost o masă de gală cu circa 130 de oaspeți, pe lista invitaților aflându-se miliardari și vedete de talie mondială.

Între ei – Peter Thiel, fondatorul PayPal, partenerul lui de viață, Matt Danzeisen, co-fondatorii Google, Sergey Brin și Larry Page, Steve Jurvetson, fondator Hotmail,  dar și presupusa prezență a actriței Angelina Jolie.

Obrăjori de vită, bulz ciobănesc, jumări sau papanași

Distracția s-a întins până în jurul orei 2:00 dimineața, iar în meniul special oferit de gazde, dezvăluit de surse impact.ro, s-au aflat obrăjori de vită, ciolan de miel, sote de spanac, tocăniță de vită, brânză de burduf, telemea de oaie maturată, caș afumat, bulz ciobănesc, sote de spanac, slănină, jumări, caltaboș sau papanași.

Sergey Brin, fondatorul Google

Marea majoritate a invitaților au fost mascați ca la un carnaval și au avut parte de câteva surprize în program: un ”Joc al Ursului”, un taraf de muzică populară și trupa localului. Atmosfera a întreținut-o Julia Sandstrom, actriță suedeză și DJ.

Doi regizori: un american și un român

De altfel, întreaga escapadă a ”grupului Musk” în România ar fi fost organizată de o agenție din Suedia, în colaborare cu parteneri din București și Brașov. Inclusiv 8 bucătari au fost aduși special de la Stockholm spre a găti și a superviza meniul pus la dispoziție invitaților pe tărâmul lui Dracula.

Iar întreaga desfășurare a evenimentelor urmează un scenariu pus la punct de doi regizori, un american și un român, care au lucrat împreună în ultimele săptămâni pentru a le asigura lui Musk și compania o experiență specială.

Urmăriți Impact.ro și pe