Ce ascunde Andreea Esca sub pupitrul știrilor. Imaginea care a dat-o de gol după atâția ani

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 26.06.2021, 22:12
Ce ascunde Andreea Esca sub pupitrul știrilor. Imaginea care a dat-o de gol după atâția ani

Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV ale tuturor timpurilor însă, deși se află în fața camerelor de filmat în fiecare seară, puțini cunosc ce ascunde Andreea Esca sub pupitrul știrilor. O imagine surprinsă recent, chiar în timpul buletinului informativ, a dat-o de gol pe știrista de la Pro TV. Acum toată lumea a descoperit secretul prezentatoarei, considerate a fi cel mai bine plătit om de televiziune.

Ce ascunde Andreea Esca sub pupitrul știrilor. Vedeta s-a dat de gol

Andreea Esca este una dintre cele mai elegante prezențe feminine din cadrul televiziunilor din România. Vedeta de la Pro TV acordă o atenție sporită modului în care se prezintă în fața telespectatorilor, adoptând adesea ținute în nuanțe colorate dar cu o croială formală. Dacă pe TV prezentatoarea știrilor de seară este îmbrăcată la patru ace, în realitate puțini știu ce se ascunde, de fapt, sub pupitrul știrilor de la care Andreea Esca transmite cele mai importante informații ale zilei. Recent însă, vedeta a fost dată de gol de o imagine postată pe rețelele de socializare.

Pentru că ne-am obișnuit să privim doar ce se vede la televizor, fără să ne întrebăm care sunt secretele din culisele emisiunilor TV, Andreea Esca a decis să facă lumină în privința unui aspect inedit din viața prezentatorilor de știri. După mai bine de două decenii petrecute în fața camerelor de filmat, știrista de la Pro TV a dezvăluit adevărul despre viața sa ca prezentator. Vedeta a postat în urmă cu câteva seri o fotografie care dezvăluie ținuta reală pe care o poartă în timpul buletinelor de știri. Deși mulți observă vestimentația extrem de elegantă a Andreei, în realitate aceasta poartă haine lejere, care nu se văd de sub pupitrul știrilor. Astfel, sacoul verde smarald purtat de Esca vineri seară, pare să meargă mână în mână cu o pereche de pantaloni lejeri, după cum dezvăluie fotografia postată de știristă pe contul său de Instagram.

În culise, fără secrete, a scris vedeta în dreptul imaginii care dezvăluie faptul că prezentatorii adoptă ținute lejere și confortabile în timpul serviciului.

Ce ascunde Andreea Esca sub pupitrul știrilor
Andreea Esca a dezvăluit ce poartă, de fapt, la pupitrul știrilor Pro TV

Motivul pentru care prezentatoarea Știrilor Pro TV nu și-a schimbat coafura de peste două decenii

Dincolo de vestimentația elegantă pe care o îmbracă Andreea Esca la fiecare buletin de știri, vedeta rămâne fidelă aceleiași coafuri, care a consacrat-o încă de la debutul său în televiziune. Pentru că mulți au considerat că jurnalistei i s-a impus prin contract un anumit stil în privința aspectului părului său, Andreea a dezvăluit în urmă cu mai mult timp care este, de fapt, adevărul. Vedeta de la Pro TV a recunoscut că apreciază coafura în stil bob, despre care mărturisea că o avantajează. În ciuda variațiilor care au intervenit de-a lungul timpului, Andreea Esca rămâne fidelă stilului de tunsoare cu care și-a obișnuit publicul încă din 1995.

Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală, a explicat jurnalista, în 2013.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...