Ce are de gând să facă primarul Sectorului 6 după ce a fost jignit de un poliţist. Ciprian Ciucu: „Absolut ruşinos”

Ioana Bucur 03.05.2021, 14:46
Ce are de gând să facă primarul Sectorului 6 după ce a fost jignit de un poliţist. Ciprian Ciucu: „Absolut ruşinos”

Ciprian Ciucu a trăit un moment absolut rușinos în urmă cu câteva zile, când a decis să iasă la o plimbare prin oraș cu familia sa. Edilul a ajuns să sune la Poliție însă reacția oamenilor legii l-a scos din minți. Ce are de gând să facă primarul Sectorului 6 după ce a fost jignit de un polițist.

Ce are de gând să facă primarul Sectorului 6 după ce a fost jignit de un poliţist

Ciprian Ciucu a povestit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost pus într-o situație rușinoasă chiar de oamenii legii din Capitală. Totul s-a întâmplat duminică, în prima zi de Paște, când edilul a ieșit la o plimbare prin centrul orașului împreună cu familia sa. Când au ajuns în zona Bulevardului Aviatorilor, liberalul a fost martorul unei curse mașini „în toată regula – motoare turate la maxim, viteze foarte mari, de peste 150 de kilometri pe oră”.

„În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Îngrijorat că siguranța trecătorilor era pusă în pericol, edilul a sunat la Brigada Rutieră, însă, spune Ciucu, a fost luat peste picior de cel care i-a preluat apelul și, mai mult, i s-a închis telefonul în nas.

„Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas”, a continuat primarul.

Ce are de gând să facă primarul Sectorului 6 după ce a fost jignit de un poliţist
Mesajul postat de primarul Sectorului 6

„Absolut ruşinos”

Ciprian Ciucu a ținut să precizeze că, în ciuda faptului că este primar, i se pare normal ca, dacă observă vreo neregulă în oraș, chiar dacă nu este în sectorul pe care îl adminisrează, să umble „cu papucii de cetățean” și să semnaleze sunând la „telefonul de serviciu, nu direct la ministru”. Ce are de gând să facă primarul Sectorului 6 după ce a fost jignit de un poliţist? Să facă o plângere la Poliție.

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru. (…)

Două chestiuni:

(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.

(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu”, a încheiat primarul.

Urmăriți Impact.ro și pe