Ce a transmis Leonardo Bonucci britanicilor imediat după ce Italia a câştigat EURO 2020. Mesajul s-a viralizat rapid

Andrei Cezar 12.07.2021, 13:23
Ce a transmis Leonardo Bonucci britanicilor imediat după ce Italia a câştigat EURO 2020. Mesajul s-a viralizat rapid

După finala câștigată de Italia la penalty-uri contra Anglei pe Wembley (4-3), jucătorii Squadrei azzura și fanii săi au explodat de bucurie. În euforia momentelor de după meci, Leonardo Bonucci a oferit reacții savuroase la adresa englezilor.

Ce a transmis Leonardo Bonucci britanicilor imediat după ce Italia a câştigat EURO 2020

Italia a obținut al doilea titlu european, după cel câștigat în 1968, în fața Iugoslaviei (2-0). Elevii lui Roberto Mancini s-au impus la penalty în fața selecționatei Angliei. Executanții loviturilor de departajare au fost:

Italia: Berardi – gol, Belotti – ratare, Bonucci – gol, Bernardeschi – gol, Jorginho – ratare

Anglia: Kane – gol, Maguire – gol, Rashford – ratare, Sancho – ratare, Saka – ratare.

Leonardo Bonucci a înscris și golul egalizator din minutul 67, care a dus-o pe Italia în prelungiri și, ulterior, la loviturile de departajare.

După ultimult penalty apărat de Donnarumma, la șutul lui Bukayo Saka, experimentatul fundaș italian a oferit reacția serii. El s-a dus la prima cameră și a strigat descătușat: ”It’s coming to Rome! It’s coming to Rome!” (Vine la Rom -n.r.), făcând ironic referire la expresia deja consacrată a englezilor ”It’s coming home”.

Postarea de pe pagina de socializare a lui Bonucci s-a viralizat imediat. În câteva ore a strâns peste un milion de vizualizări, zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Bonucci, mesaj pentru englezi: ”Să stea jos și să mănânce paste”

Reacțiile fundașului Squadrei azzura au continuat. Întrebat dacă are un mesaj pentru suporterii englezi, acesta a avut un alt mesaj ironic.

„Sa stea jos si sa se bucure de niste paste. Mi-a placut atmosfera din seara asta de pe Wembley, imi place cand am de-a face cu medii ostile. Am simtit ca vom castiga titlul in aceasta seara”, a spus Bonucci la finalul meciului cu Anglia.

La finalul partidei care i-a adus titlul european, Leonardo Bonucci a declarat că trofeul EURO 2020 este ceea ce jucătorii Squadrei azzura și-au propus încă de la început.

”E un vis îndeplinit, formăm un grup puternic. Am crezut că putem câștiga încă din Sardinia”, a transmis Leonardo Bonucci.

Leonardo Bonucci, devenit cel mai vârstnic marcator într-o finală de Campionat European, la 34 de ani și 71 de zile, El a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător al partidei cu Anglia, în timp ce colegul său, Gianluigi Donnarumma (a apărat penalty-urile executate de Sancho și Saka) a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

Urmăriți Impact.ro și pe