Ce a simţit Smiley când şi-a ţinut fetiţa în braţe pentru prima oară. Cântăreţul, dezvăluiri emoţionante

Stan Filon 02.04.2021, 11:25
Ce a simţit Smiley când şi-a ţinut fetiţa în braţe pentru prima oară. Cântăreţul, dezvăluiri emoţionante

Ce a simţit Smiley când şi-a ţinut fetiţa în braţe pentru prima oară? Ei bine, artistul a spus chiar el cum s-a simțit și cu siguranță vom afla și din următoarele sale piese pe care le va scoate în următorii ani. Artistul și-a găsit cu greu cuvintele prin care să descrie ceea ce a simțit.

Smiley a povestit ce a simțit când și-a ținut fetița în brațe pentru prima dată

Smiley și Gina Pistol au devenit de curând părinți și încă nu își revin din fericirea care i-a cuprins. Cel care a vorbit prima dată despre fetița lor a fost chiar Smiley. Acesta a fost invitatul lui Mihai Morar, unde a povestit pur și simplu ce a simțit atunci când și-a luat în brațe pentru prima dată fiica.

“Dragostea pe care e experimentez acum e ceva ce nu am trăit niciodată. Şi mulţumesc în fiecare zi că trăiesc aşa şi că mi s-a îndeplinit şi dorinţa asta. Toate se întâmplă atunci când eşti pregătit să le primeşti. Când am ţinut-o pentru prima oară în braţe am simţit că mi-a lipsit până acum. Abia atunci am fost complet. Are Feli piesa aia pe care a scris-o când era însărcinată – Două inimi. Când am ascultat versul “Prin tine se explică Dumnezeu” am zis că nu există aşa ceva. Abia acum înţeleg”, a povestit Smiley în podcast-ul lui Mihai Morar.

Smiley a povestit ce a simtit cand si-a tinut fetita in brate pentru prima data
Smiley a povestit ce a simtit cand si-a tinut fetita in brate pentru prima data

Smiley, un tătic plin de răbdare

Se pare că Smiley și-a intrat imediat în rolul de tată și o ajută foarte mult pe partenera sa de viață. Cea care a recunoscut acest lucru a fost chiar frumoasa Gina Pistol, care însă nu se mai recunoaște în oglindă, zilele-acestea, mai ales că nu se mai poate spăla pe păr de câte ori dorește ea, cum era obișnuită în trecut.

”Acum nu mai pot să-l spăl spontan așa. Nu! Trebuie să fac programare. Săptămâna trecută spuneam că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele, groaznice. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele 9 luni de sarcină, tot ce mi-au spus la spital, am pășit în casă și am uitat tot. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu. Am avut și o furtună hormonală care te lasă răvășită. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.

E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Cumva toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte… Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine. Are darul acesta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt deloc calmă și liniștită. Dacă nu era el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi”, a spus Gina Pistol, într-un story pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...