Ce a putut să spună Ramona Olaru la Neatza, în direct. Asistenta TV nu a mai ținut cont de camerele de filmat

Stan Filon 18.05.2023, 13:53

Wow, ce a putut să spună Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct! Toată lumea a rămas perplexă, însă cu toții au izbucnit în râs. Frumoasa „vecină” de la matinalul de la Antena 1 nu s-a sfiit să arunce săgeți otrăvite către foștii săi parteneri.

Ce a putut să spună Ramona Olaru la Neatza, în direct

Ramona Olaru a devenit foarte populară în România, de când este „vecina” de la Neațza, cu Răzvan și Dani! Le aduce mereu zâmbetul pe buze telespectatorilor, dar și colegilor de platou. În plus, este o prezență foarte plăcută, fiind una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune.

Ei bine după cum se știe, Ramona Olaru a trecut printr-o despărțire, recent. A pus capăt relației pe care o avea cu motociclistul Cătălin Cazacu, chiar când fanii lor se așteptau ca cei doi să anunțe o eventuală căsătorie. Relația a fost una năbădăi, cei doi amorezi certându-se de multe ori și reluând mai apoi relația de unde o lăsase. Ei bine, într-un final, cei doi și-au spus adio, iar vedeta de televiziune se pare că nu a stat să-și plângă prea mult în pumn, cunoscând un milionar în euro.

Ce a putut sa spuna Ramona Olaru la Neatza,in direct
Ce a putut sa spuna Ramona Olaru la Neatza,in direct

„Să-ți recunoști greșelile”

Cu toate acestea, la ultima ediție de „Neațza, cu Răzvan și Dani”, frumoasa vedetă de televiziune nu a ezitat să arunce o săgeată otrăvită către fostul ei partner. Cum a făcut-o? Ei bine, Raluca Olaru a venit cu o „maximă” care i-a binedispus pe colegii săi de platou, dar și pe telespectatorii de acasă. Mai mult,în platou se afla chiar un „fost” de-al Ramonei Olaru, chiar Cuza.

„Cică, în viață, trebuie să fii om bun și să-ți recunoști greșelile. În weekend l-am văzut pe fostu’ și l-am recunoscut. Scuze, nu este despre tine (n.r. Cuza)”, este glumă spusă de Ramona Olaru, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Colegii de platou s-au amuzat copios, iar Cuza a fost cel care a zâmbit atunci când Ramona Olaru a spus că gluma nu face referire la el. Ramona Olaru aduce în fiecare dimineață un zâmbet telespectatorilor de acasăcu glumele ei pline de umor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...