Ce a început să vândă Jojo pe internet. Fanii au taxat-o dur: “E deşteaptă, face bani de pe urma proştilor”

Ana Anitoiu 07.06.2021, 20:50

Jojo a fost taxată dur de unii dintre fanii ei, după ce a decis să publice un anunț de vânzare pe internet. Oamenii deranjați de gestul artistei au acuzat-o că încearcă să câștige bani ”de pe urma proștilor”, în timp ce alte persoane i-au luat apărarea. Vedeta a înfruntat aproape fiecare comentariu negativ, explicându-și punctul de vedere.

Ce a început să vândă Jojo pe internet

Mai exact, Cătălina Grama, cunoscută cu numele de scenă Jojo, a anunțat pe internet că vinde un inel din argint cu ametist. Ea a explicat că această piatră are o ”energie deosebită” ce protejează împotriva: magiei negre, blestemelor, spiritelor rele, gândurilor negative, pericolelor, trădării, atacurilor psihice și decepțiilor.

”Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt în siguranță sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune că dacă un răuvoitor face ceva împotriva purtătorului acestei pietre, ametistul își schimbă culoarea și avertizează asupra pericolului). Aduce putere, stabilitate, rezistență, pace, bună judecată, pace interioară, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protecție, idei noi, o direcție în momente de derută, stabilitate financiară, prestigiu și recunoaștere”, a anunțat Jojo, precizând că va avea la vânzare o colecție de ”bijuterii vindecătoare” unice, executate manual.

Ce a inceput sa vanda Jojo pe internet. Fanii au taxat-o
Jojo

Jojo, între critici și aprecieri

Acest anunț al artistei a împărțit internauții în două tabere. Unii dintre ei au ironizat-o pentru credința ei în astfel de obiecte, iar alții i-au reproșat că minte și că încearcă să câștige bani ”prostind oamenii”. ”Magie????? Te mai lauzi că ești deșteaptă….” și ”Unii fac bani prostind oamenii!”, au fost două dintre comentarii.

Pe de altă parte, unii dintre fanii ei i-au luat apărarea: ”Noi suntem liberi să ne cumpărăm sau nu. Nu ne obligă nimeni! Și eu cred în energia pietrelor și sunt fascinat de ele și citesc despre ele, dar asta nu înseamnă că trebuie sa mi le cumpăr!” și ”Frumos! Ametistul e piatra puterii și aproprierii de Dumnezeu. Până și preoții au în coroană ametistul. Dar sunt cărți. Se poate documenta fiecare”.

Cum s-a apărat Jojo în fața comentariilor negative

Jojo a răspuns aproape fiecărui comentariu negativ. Pe unul dintre cei care au acuzat-o că încearcă să obțină bani profitând de naivitatea oamenilor, Jojo l-a întrebat la ce se referă. În plus, artista i-a atras atenția că dacă el nu crede în anumite lucruri nu înseamnă că cei care cred sunt ”proști”. Vedeta a avut un răspuns și pentru o persoană care a vrut să știe cum poate demonstra ceea ce susține. Vezi AICI ce legătură a existat între Jojo și Liviu Vârciu!

”Eu nu pot demonstra asta. Alții încearcă să facă acest lucru de sute de ani. Eu doar cred în asta. Cărțile despre energia pietrelor și credința în ele sunt printre cele mai vechi. Au fost purtate și prețuite în cele mai importante și interesante civilizații de pe lumea asta. Dacă nu ai remarcat, în text scrie și «se spune». Lăsând însă acest lucru la o parte, am citit despre vibrația pietrelor din punct de vedere științific. Eu nu sunt om de știință. Însă, dacă vei căuta materialele necesare te poți informa. E alegerea ta în ce vrei să crezi.

Eu cred în puterea pietrelor și bijuteriilor de când eram copil. Poate că este un dar pe care nu l-am primit întâmplător. Pe mine mă bucură toate acestea și le împart cu ceilalți. Dacă nu sunt pe placul tău credințele mele nu trebuie să te superi sau să mă iei peste picior. Eu vorbesc despre armonie. Cu toate acestea se pare că cea mai mare rezistentă o am de la mulți oameni din jur când vorbesc despre lucruri frumoase. Zi bună îți doresc!”, a spus fosta concurentă de la Asia Express.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...