Ce a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la nunta cu Smiley. Vedeta nu s-a mai abținut

Ana-Maria Tudor 28.05.2023, 12:50
Ce a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la nunta cu Smiley. Vedeta nu s-a mai abținut

Sâmbătă, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele într-o ceremonie de nuntă desfășurată la Palatul Snagov din București. Cei doi îndrăgiți au ales să își oficializeze relația într-un cadru romantic și elegant, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Ceremonia de nuntă a fost un moment de mare emoție și bucurie pentru cei doi protagoniști, dar și pentru cei prezenți, care au fost martori la acest pas important din viața cuplului. Palatul Snagov, cu atmosfera sa impresionantă și frumusețea peisajului din jur, a adăugat o notă de rafinament evenimentului.

Gina Pistol s-a emoționat

La ceremonia religioasă, prezentatoarea TV Gina Pistol s-a emoționat profund și a izbucnit în lacrimi. Momentul încărcat de emoție a cucerit inimile celor prezenți, creând o atmosferă plină de sensibilitate și bucurie. În timp ce se desfășura ceremonia religioasă, Gina Pistol nu și-a putut stăpâni emoțiile și a fost copleșită de sentimente puternice.

„Am plâns la ceremonia religioasă și probabil o să mai plâng”, a declarat Gina Pistol, conform digi24.ro.

Gina Pistol a strălucit într-o rochie lungă, cu un decolteu adânc, care i-a pus în valoare frumusețea și feminitatea. Rochia a fost alegerea ideală și i-a evidenția eleganța și grația, completându-se armonios cu costumul crem al lui Smiley, dar și cu un buchet de mireasă creat din flori albe.

Îndrăgitul cuplu a avut parte de o nuntă ca în povești

Smiley și Gina Pistol au avut grijă ca unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor să fie grandios și plin de rafinament, iar rezultatul a fost pe măsură. Invitații s-au distrat într-un mod desăvârșit, iar surprizele au urmat una după alta, creând o atmosferă captivantă, plină de bucurie și emoție. Nunta lor a fost un spectacol de neuitat.

Mirele, într-un gest neașteptat, a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere. Alegând să se îmbrace într-o ținută uluitoare, de culoare bej, care a atras toate privirile către el, iar fiecare detaliu al apariției sale a fost gândit cu atenție.

După o relație de 7 ani și cu o fetiță adorabilă numită Josephine, Smiley și Gina Pistol au sărbătorit marele eveniment într-un cadru festiv și plin de emoție. Potrivit informațiilor oferit de protv.ro, nunta lor a fost marcată de prezența a aproximativ 200 până la 300 de invitați.

Petrecerea a fost una deosebită, cu preparate tradiționale, rafinate și delicioase, menite să satisfacă gusturile diverse ale celor prezenți. Printre bucatele pregătite cu grijă pentru eveniment, s-au regăsit și delicioasele sarmale tradiționale mult îndrăgite de români.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe