Ce a făcut Mircea Badea la o ieşire în oraş cu prietenii. Imaginile care îl pun într-o lumină rea pe prezentator

Beatrice Dumitru 11.11.2021, 15:57
Ce a făcut Mircea Badea la o ieşire în oraş cu prietenii. Imaginile care îl pun într-o lumină rea pe prezentator

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta are o viață de familie liniștită, alături de iubita sa și de fiul lor. Moderatorul a fost surprins de paparazzi la un prânz cu prietenii, dar a făcut un gest care a uimit pe toată lumea.

Gestul făcut de Mircea Badea

Mircea Badea (45 ani) și Carmen Brumă (43 ani) sunt împreună de 20 de ani, dar nu de gând să se căsătorească, deși sunt părinții unui băiețel în vârstă de șapte ani. Într-una din zile, cei trei au ieșit la masă cu un grup de prieteni, la un restaurant din nordul Capitalei.

Ce a făcut Mircea Badea la o ieşire în oraş cu prietenii. Imaginile care îl pun într-o lumină rea pe prezentator
Mircea Badea și Carmen Brumă.

Deși avea companie, se pare ca realizatorul TV a fost absorbit mai mult de telefonul mobil decât de fiul său. Asta în timp pe Carmen Brumă se ocupa de micuț și mai vorbea cu prietenii alături de care au petrecut după-amiaza.

„Nu am un stil de viață sănătos”

Despre Mircea Badea se știa că este un împătimit al sportului, la fel ca și iubita sa, care promovează un stil de viață sănătos. Însă, moderatorul de la Antena 3 a mărturisit că lucrurile nu stau deloc așa, pentru că nu mai merge la sală și nici nu are o alimentație sănătoasă.

Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea eu sunt, care știți, are un stil de viață sănătos… Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos…

Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă stilul de viață cu cel al lui Carmen. Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură stilul de viață al lui Carmen cu stilul meu de viață”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...