Ce a făcut Margherita de la Clejani după ce au venit rezultatele de la IML. Ce a putut să spună

Madlen Moraru 30.07.2020, 13:21

Incredibil ce a făcut Margherita de la Clejani, atunci când a primit rezultatele de la IML. De câteva zile este cunoscut că în familia Clejanilor a fost produs un scandal monstru. Totul odată cu aflarea rezultatelor de la IML (Institutul de Medicină Legală) în cazul tinerei, după ce a fost prinsă în stare de ebrietate la volan.

Cum a reacționat Margherita de la Clejani când a primit rezultatele de la IML

Testele realizate de autorități în ziua în care Margherita de la Clejani a produs un accident rutier, în Capitală, au fost neașteptate. Mai ales pentru părinții celebri ai tinerei, care au aflat prin intermediul rezultatului oficial de la IML faptul că fiica lor consumase droguri. În organismul fiicei Clejanilor exista un cocktail de stupefiante, la care aceasta a apelat înainte să conducă. Stările de rău și de incoerență acuzate ulterior au fost atribuite și de către Viorica de la Clejani pastilelor de slăbit.

Ce a făcut Margherita de la Clejani după ce au venit rezultatele de la IML. Ce a putut să spună
Margherita de la Clejani a reușit să lase pe toată lumea mască, cu reacția pe care a avut-o recent, la primirea rezultatelor IML

Accidentul provocat de Margherita a avut loc cu mai multe luni în urmă, fiind cunoscut că aceasta a fost apărată de către părinți în diverse declarații oficiale. Totuși, în realitate, artista de 28 de ani s-a ales cu o răfuială din partea Vioricăi, care n-a mai putut să se stăpânească atunci când a auzit că Margherita a consumat cocaină, un drog foarte la modă printre cei bogați. Faptul că Margherita încă suferă de anumite probleme și în prezent pare să fi ieșit la iveală și din pricina unor postări considerate ciudate de către internauți. În mediul online, tânăra pozează în vedetă de la Hollywood în continuare.

Ce a putut să spună fiica lăutarilor

Prima ei reacție după ce s-a aflat că într-adevăr era drogată la volan, motiv pentru care a produs un accident de circulație a fost total neașteptată. Fiica lăutarilor a transmis tot soiul de mesaje codate, pe care doar ea pare adesea că le înțelege, în dreptul postărilor de pe Instagram. Cel mai nou astfel de mesaj a fost publicat cu doar câteva ore în urmă, nefiind singurul de acest tip. Tânăra de 28 de ani nu pare foarte convinsă nici măcar acum că a greșit în vreun fel, deși i-a fost deschis și un dosar penal.

„La ce visez eu îți dau teroare!” sau „Ține pasul dacă poți cu Margherita”, a transmis tânăra, prin intermediul mai multor postări pe Instagram, care pot fi observate și în galeria foto.

Urmăriți Impact.ro și pe