EXCLUSIV

Ce a făcut Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, cu banii luați de la PRO TV. „Nehotărârea m-a însoțit și în viața amoroasă” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 10.06.2023, 13:20

Alex Delea, câștigătorul din 2022 al emisiunii-concurs „Survivor”, susține că nu s-a obișnuit încă cu statutul de vedetă. Deși e conștient că oamenii îl asociază cu așa ceva, constățeanul de 25 de ani care a făcut destule meserii până la această vârstă, inclusiv pe cea de barman, se prezintă asemenea unui om normal. Iată ce a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro.

Se jură că nu s-a schimbat absolut deloc după „Survivor”

„Nu m-am schimbat deloc! Vă jur! Am stat, m-am analizat și am tras o singură concluzie, cea legată de faptul că am reușit să mă mențin la fel. În schimb, oamenii s-au schimbat față de mine. Simt asta din felul lor de a interacționa. În ceea ce mă privește, felul meu de a fi și de a vorbi cu ceilalți a rămas la fel. Prefer același stil, acela de a discuta cu un altul ca și cum l-aș cunoaște de-o viață, deși poate am făcut-o cunoștință cu doar câteva minute mai devreme”, sună sentința personală a lui Alex Delea.

Însă surpriza cea mare de aici încolo vine. Fiindcă Alex Delea a mărturisit, fără niciun fel de eschivări pentru IMPACT.RO, că în anul scurs de la cucerirea laurilor îndrăgitei emisiuni nu a cheltuit nici măcar un singur bănuț din suma finală primită drept premiu. E vorba despre 100.000 de euro!

Are banii puși „la saltea” și la un an după marele câștig

„Banii sunt neatinși! Sunt la saltea! Glumesc, desigur! Adică banii sunt neatinși, dar sunt la bancă, într-un cont. Nu m-am decis încă ce să fac cu ei!”, spune băiatul care a întors pe dos multe reprezentante ale sexului frumos.

Alex Delea a oferit și o explicație pentru decizia sa de până acum, una care poate părea multora dintre noi cel puțin ciudată: „Nu mă simt deloc pregătit să investesc într-o afacere doar așa, de dragul de a învârti niște bani. Cum nu cunosc multe lucruri, am decis să rămân precaut și să nu mă arunc cu capul înainte, cum se spune!”.

Afacerile imobiliare, singurele care i-ar face cu ochiul

Singura afacere care i-a făcut puțin cu ochiul, cea imobilară, nu s-a dovedit nici ea extrem de atrăgătoare pentru cel care prețuiește banii câștigați cu multă trudă.

„Poate în imobiliare ar exista o oportunitate. Am scos la vânzare un apartament, mă gândesc să cumpăr alte două și să pornesc de aici. Asta ar putea fi ceva care să mă atragă și în același timp destul de simplu pentru mine. Sper ca odată și odată să se întâmple povestea asta și să mă pornesc și eu!”, adaugă el pentru IMPACT.RO.

Alex Delea se dovedește a fi exact contrariul prototipului de câștigător al unor asemenea concursuri televizate care, de regulă, „sparge” foarte repede bruma de bani câștigați. Mai mult, situația din lumea afacerilor pare a se reflecta oarecum în oglindă și în viața sa intimă, unde nu a apărut încă nicio frumusețe care să-i răpească mintea și inima.

„Nehotărârea m-a însoțit și în viața amoroasă! Nu există nimeni foarte apropiat. Dar simt că, într-o bună zi, va apărea și oportunitatea într-o mare afacere, dar și fata cea aleasă. Cine știe, poate ea va face marele gest spre mine și nu eu?!”, conchide cu umor același Alex Delea. Mai ales că îndrăgitul tânăr nu pare deloc genul de persoană care să dea credit părerilor de rău, fie ele spontane sau tardive.

Citește și Interviu la dublu cu Daniel Pavel și iubita. Ce pregătește prezentatorul după revenirea de la Survivor: “Va trebui luată o decizie” VIDEO EXCLUSIV

Urmăriți Impact.ro și pe