Ce a făcut Adela Popescu în ziua în care Lili Sandu a înlocuit-o la Vorbește Lumea. Imaginile sunt edificatoare

Badea Violeta 05.09.2022, 17:07

Luni, 5 septembrie, emisiunea „Vorbește lumea” a debutat la Pro TV cu un nou sezon. Și pentru că Adela Popescu se află în Republica Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vedeta a fost înlocuită de Lili Sandu. Ce a făcut soția lui Radu Vălcan în ziua în care a început matinalul? Imaginile astea spun tot!

Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană

Adela Popescu nu mai prezintă „Vorbește lumea”. La cârma show-ului se află acum Lili Sandu. Fosta prezentatoare a matinalului de la Pro TV este în Republica Dominicană, unde filmează pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Chiar în ziua în care Lili Sandu a înlocuit-o la „Vorbește Lumea”, Adela Popescu a trecut prin momente delicate. Vedeta a mers cu Radu Vâlcan la medic, deoarece acesta a fost înțepat de o albină. Soțul Adelei Popescu și-a șocat urmăritorii, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu buza umflată.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci.

Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos. Nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale”, aprecizat Cabral într-un interviu.

Radu Valcan si Adela Popescu
Radu Valcan si Adela Popescu

Cum au reacționat fanii lui Radu Vâlcan

După ce a postat fotografia șocantă pe internet, fanii au încercat să-l ajute pe Radu Vâlcan. Aceștia i-au recomandat câteva leacuri. De asemenea, au încercat să-l încurajeze pe soțul Adelei Popescu.

„Cu ceapă sau plic de ceai negru trage tot imediat ❤️

uffff! …dar tot frumos sunteți! ❤️

Doamne nici nu vreau să îmi immaginez cât a durut….sper să te vindeci repede….

Pune o jumătate de ceapă pe umflatură!

Upsss…multă sănătate ❤

Gel de arnică și până mâine se desumflă? eu din cauza unei înțepături de albină în buză…m-am trezit cu jumătate de față umflată în doar câteva minute…”, au scris fanii.

Au fost și câțiva internauți care s-au amuzat pe reţelele sociale că Radu Vâlcan a fost înțepat de albină.

„Cât ai dat pe buze?

Cum s-ar spune, ai rămas cu buza umflată ?

Și când te gândești ca altele plătesc sa aibă așa buze ???”, au mai scris urmăritorii lui Radu Vâlcan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...