Ce a apărut pe internet la câteva ore după ce Stephan Pelger s-a sinucis. Nimeni nu se aștepta la asta, Vica Blochina a reacționat

Badea Violeta 09.06.2023, 11:17

Joi, 8 iunie, Stephan Pelger a ales să plece dintre noi, iar mulți dintre prietenii săi virtuali sunt în stare de șoc după ce acesta s-a spânzurat într-un imobil din sectorul 2 al Capitalei. Astăzi, internauții care au accesat pagina de Instagram a creatorului de modă au avut parte de o surpriză uriașă. Iată ce a apărut pe rețeaua socială la câteva ore după ce Stephan Pelger s-a sinucis.

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Stephan Pelger. Prietenilor virtuali nu le-a venit să creadă

Moartea prematură a lui Stephan Pelger a șocat lumea showbiz-ului autohton. Celebrul creator de modă avea doar 44 de ani și suferea de depresie, iar joi, 8 iunie, după o luptă cruntă cu această boală, designerul a ales să-și pună capăt zilelelor, fără a lăsa niciun bilet de adio.

Pe pagina de Instagram a lui Stephan Pelger a apărut o imagine neagră, care semnifică doliul, iar în dreptul acesteia apare scrisă data în care a murit talentatul designer, respectiv 8 iunie 2023 și o cruce.

Ulterior, la secțiunea de comentarii, au apărut sute de mesaje de condoleanțe. Printre persoanele care și-au arătat regretul față de pierderea lui Stephan Pelger s-a aflat și Vica Blochina. Blondina a pus doar un emoticon trist, semn că este extrem de afectată de moartea cretorului de modă.

Citește și Ultimul om care l-a văzut în viață pe Stephan Pelger. Au stat împreună la masă, au băut un pahar cu vin, iar „la plecare a fost zâmbitor”!

Vica Blochina, afectata de moartea lui Stephan Pelger
Vica Blochina, afectata de moartea lui Stephan Pelger

Cătălin Botezatu, despre moartea lui Stephan Pelger

Și Cătălin Botezatu este devastat de moartea lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a dezvăluit că, în urmă cu câteva săptămâni, a mers cu regretatul designer la o clinică pentru a-și implanta păr. De asemenea, Cătălin Botezatu a mai spus că bunul său prieten avea probleme cu banii, dar era ajutat de familia lui din Germania.

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, am mers, și-a făcut un implant de păr..

Și eu iau medicamente de dormit că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale…și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și Cine este mama adoptivă a lui Stephan Pelger. Femeia are grave probleme de sănătate!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...