Ce a ajuns să facă Dincă în spatele gratiilor. Mărturisiri neașteptate despre “monstrul” din cazul Caracal

Redacția IMPACT / 28.01.2020, 18:04
Ce a ajuns să facă Dincă în spatele gratiilor. Mărturisiri neașteptate despre “monstrul” din cazul Caracal

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată luna aceasta, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni).
Gheorghe Dincă s-a dovedit a fi un personaj complex, după cum l-au descris chiar experții criminologi care l-au audiat în dosarul Caracal.

Viața monstrului din Caracal în spatele gratiilor

Monstrul din Caracal se află acum în arestul Central al Poliției Capitalei și se pare, potrivit Libertatea.ro, că este foarte distant cu ceilalți colegi de celulă, continuând să trăiască după propriile legi de supraviețuire.

Deși în trecut, Dincă făcea diverse pretenții, fie referitoare la colegii de celulă, fie la mâncarea pe care o primea la penitenciar, însă acum, se pare că bărbatul se comportă mai mult decât exemplar.

„Dincă e un monument de indiferență, e ca o piatră în care poți să dai gaură și nu curge nimic. Pare că nimic nu poate să-l miște pe acest om, nimic nu i se citește pe chip. Oricum, cât a fost în arest, celula i-a fost verificată de șase-șapte ori atât în prezența lui, cât și în lipsă, în razii inopinate. Am fi descoperit anumite indicii”, au declarat surse judiciare, potrivit Libertatea.ro.

Gheorghe Dincă este acum coleg de celulă cu un bărbat care este condamnat pentru tâlhărie și trafic de droguri. Oricâte declarații îngrozitoare s-ar auzi în spațiul public despre Dincă, bărbatul este un mielușel în spatele gratiilor, comportamentul lui fiind extrem de interiorizat, dus până la însingurare. Este rece și distant cu ceilalți deținuți, și, cel mai important, este respectuos cu gardienii.

Mai mult, potrivit unor declarații recente făcute de Dorin Dumitran, cel care l-a audiat vreme de aproape 60 de ore pe Gheorghe Dincă, reiese că Monstrul din Caracal ar fi încercat să își ia viașa de mai multe ori, doborât fiind de aceste stări în care s-a autoizolat.

„Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubeşti prea mult viaţa. În activitatea mea de negociere, pe bloc şi pe stâlpi, ştiu cum arată… sunt priviri pe care nu le poţi uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Şi nu era autentic. (…) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu ştii dacă o va face”, a mai spus Dumitran, potrivit Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI