Cazul Gabrielei Cristea tras la indigo. Ce vedetă TV ar fi consumat alcool în timpul filmărilor: „Asta e beată!”

Raluca Alexe 20.06.2023, 23:04

Cazul Gabrielei Cristea pare-se că nu este singurul care a stârnit controverse în Antene. O altă vedetă ar fi venit sub influența alcoolului la muncă, astfel că mulți cred că zilele îi sunt numărate în televiziune.

Mirela Vaida, beată în timp ce-l interpreta pe Pepe. A sărit și la bătaie!

Mirela Vaida este, de mai mulți ani, gazda emisiunii „Acces Direct”. În paralel, a participat și la „Te cunosc de undeva”, unde ar fi participat cu o cantitate deloc de neglijat de alcool la bord. Detalii despre episodul halucinant al prezentatoarei au ieșit la iveală, deși producătorii emisiunilor nu ar fi vrut în veci să se afle despre acest incident.

Potrivit cancan.ro, Mirela Vaida ar fi venit la filmări pentru emisiunea „Te cunsoc de undeva” chitită să aibă o interpretare de excepție. În 4 ore, vedeta ar fi consumat o sticlă de whisky, iar când a trebuit să urce pe scenă, gata să îl interpreteze pe Pepe, unul dintre producători i-ar fi spus glumind că doar o pungă cu semințe îi mai lipsește. Aceste cuvinte au făcut-o pe Vaida să sară la bătaie, spre surprinderea tuturor.

Și colegii de platou ai Mirelei și-ar fi dat seama că aceasta este băută, iar când a auzit, a replicat că vrea să semene cât mai bine cu Pepe. „Păi, ce, Pepe cântă beat?”, ar fi răspuns ceilalți colegi.

De-a lungul timpului, Mirela Vaida a fost implicată în mai multe conflicte, mai ales că retingul emisiunii „Acces Direct” ar fi scăzut îngrijorător de când aceasta a început să o prezinte. Și Amalia Bellantoni, unul dintre invitații cu o prezență constantă în emisiune, a acuzat-o pe Vaida că ar fi atacat-o din cauza frustrătilor din viața personale.

„Mirela devenise foarte invidioasă pentru că lumea ne compara. Deseori mă jignea, spunea că soțul meu este un prost, că este manipulat de mine. Era foarte invidioasă că eu vorbeam întotdeauna despre familie, despre copii. Ea este o femeie frustrată care, am înțeles, ar avea probleme în familie. Ea este invidioasă pe viața mea cu soțul meu, că avem un nivel financiar destul de bun. Soțul ei pleacă de acasă câte două săptămâni. Vine la ea o dată la două săptămâni”, a spus Amalia Bellantoni.

Cazul seamănă foarte mult cu al Gabrielei Cristea, care ar fi venit și ea sub influența alcoolului la filmări. Potrivit Viperelor Vesele, la sfârșitul lunii mai, Gabriela ar fi intrat în emisiune în stare de ebrietate. Prezentatoarea „Mireasa – Capriciile iubirii” ar fi sărbătorit reușita unui alt proiect, astfel că nu și-a dat seama cât a băut și ce are de făcut după chef.

 

Urmăriți Impact.ro și pe