Cazul Caracal. Planul nebănuit al familiei Alexandrei Măceșanu. Lovitură cruntă pentru Dincă

Iancu Andreea 25.08.2020, 13:21
Cazul Caracal. Planul nebănuit al familiei Alexandrei Măceșanu. Lovitură cruntă pentru Dincă

Cazul dispariției Alexandrei Măceșanu a șocat o țară întreagă. Acum, familia acesteia caută cu disperare o cale de a afla adevărul. De altfel, procesul în care este judecat Gheorghe Dincă, cel care a declarat că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza Melencu, este în derulare. Bărbatul urmează să primească o lovitură cruntă din partea familiei uneia dintre victime.

Familia Alexandrei Măceșanu a pregătit o lovitură pentru Gheorghe Dincă

În urmă cu mai bine de un an de zile, în luna iulie, Gheorghe Dincă devenea ucigașul care șoca România. Două tinere erau răpite, torturate și apoi ucise de către criminalul cu sânge rece. Astfel, familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu aveau să cunoască o tragedie. De atunci, unchiul Alexandrei se luptă să afle adevărul despre dispariția nepoatei sale.

De curând, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit ce lovitură îi pregătește lui Gheorghe Dincă la următorul termen de judecată.

„Pe 9 septembrie este următorul termen în dosarul Alexandrei pentru judecarea contestației privind hotărârea judecătorească de acceptare inițială a rechizitorului. Un rechizitoriu plin cu lucruri inutile și fără dovezi clare. Voi solicita instanței testarea lui Dincă cu detectorul de minciuni ținând cont de multele declarații contradictorii ale acestuia. De asemenea, voi solicita și disjungerea celor două cazuri deoarece nu există elemente factuale care să demonstreze o legătură între ele. Doar se încetinește aflarea adevărului în cazul Alexandrei. La începerea procesului cu privire la traficarea Alexandrei, urmează să depun multe alte dovezi și surprize. Chiar dacă după atâta timp șansele scad, noi simțim că Alexandra este în viață. O iubim și luptăm pentru ea și pentru toți copiii și femeile României. Ne-am săturat de un stat sclavagist, abuzuri și nedreptate”, a afirmat Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Dincă, criminalul celor două tinere din Caracal
Gheorghe Dincă, criminalul celor două tinere din Caracal

Al doilea dosar penal deschis în cazul Caracal

Un nou dosar penal a apărut în cazul Caracal, după ce informațiile recente îl incriminează pe cel care a coordonat acțiunea de căutare a Alexandrei Măceșanu. Astfel, comisarul-șef Nicolae Alexe ar putea să se prezinte în fața judecătorilor. Acesta a apelat în ziua dispariției tinerei la interlopi, în loc să o caute pe fată.

Potrivit libertatea.ro, Alexe a primit descrierea mașinii lui Dincă și a fost îndrumat greșit de către Remus Rădoi, zis ”Codiță”. Acesta le-a spus polițiștilor că fata ar putea fi răpită de către un clan rival, Oacă.

”Mai multe echipaje s-au dus aiurea, peste clanul Oacă, astfel încât căutarea a fost întârziată”, a explicat unul dintre investigatorii cazului, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...