Cazul Caracal. Cererea incredibilă a lui Gheorghe Dincă. De ce spune că a fost forțat să declare că el e criminalul

Redacția IMPACT 31.03.2020, 11:42
Cazul Caracal. Cererea incredibilă a lui Gheorghe Dincă. De ce spune că a fost forțat să declare că el e criminalul

Gheorghe Dincă a făcut o nouă declarație care a luat prin surprindere pe toată lumea. Principalul suspect în cazul Caracal spune că a forțat să declare că el le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Drept urmare, contestă toate probele din rechizitoriul instrumentat de procurori.

Gheorghe Dincă, declarație surprinzătoare. „A fost forțat să recunoască fapte care nu sunt adevărate”

Monstrul de la Caracal își schimbă iar declarațiile. Acesta susține că nu el le-a omorât pe cele două pe care le-a răpit, respectiv pe Luiza și pe Alexandra, însă a fost forțat să își asume faptele. De asemenea, Dincă a cerut retrimiterea dosarului la Parchet deoarece nu ar fi avut o apărare legală.

dinca, cerere incredibila, declaratii fortate, luiza, alexandra
Gheorghe Dincă, declarație surprinzătoare. „A fost forțat să recunoască fapte care nu sunt adevărate”

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate.  El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă invocă vicii de procedură legate de plecarea avocatului sau lipsa acestuia, pentru a reuși să scape de acuzații. Reamintim faptul că Gheorghe Dincă a schimbat trei avocați de când a fost pus sub urmărire penală.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în luna ianuarie, cu opt capete de acuzare la activ, și anume trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni). De-a lungul timpului bărbatul și-a schimbat de nenumărate ori declarațiile și le-a dat bătăi de cap procurorilor, dar și psihologilor care au încercat să-i stabilească profilul de criminal.

Urmăriți Impact.ro și pe