Cauza morții lui Corneliu Vadim Tudor. Traia și acum dacă nu făcea această greșeală

Andrei Cezar 06.05.2020, 15:47
Cauza morții lui Corneliu Vadim Tudor. Traia și acum dacă nu făcea această greșeală

La aproape cinci ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, au ieșit la iveală aspecte mai puțin cunoscute de publicul larg. Politicianul ar fi trăit și în clipa de față dacă ar fi respectat indicațiile medicilor.

Vadim Tudor ar fi trăit dacă nu făcea această greșeală

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Vestea morții sale a șocat pe toată lumea, mai ales că politicianul lăsa mereu impresia unui om extrem de puternic. În urma sa a rămas o familie îndurearată și prieteni care și în momentul de față îi cinstesc memoria. Totuși, puțină lume știe că poetul a făcut o greșeală colosală din cauza căreia s-a dus la cele veșnice.

Academicianul Mircea Ifrim afirma, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru DC News, că politicianul ar mai fi trăit dacă ar fi respectat regimul de viață impus de doctori, potrivit Ciao.ro.

Vadim Tudor suferea de diabet, dar nu a vrut să țină tratamentul.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim.

Cauza morții lui Corneliu Vadim Tudor. Traia și acum dacă nu făcea această greșeală
Cauza morții lui Corneliu Vadim Tudor. Traia și acum dacă nu făcea această greșeală

Vadim Tudor și-a prevestit moartea

Una din fiicele mareului om de cultură, Lidia, a povestit că tatăl ei avea, deseori, vise premonitorii de care se temea.

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui… Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Urmăriți Impact.ro și pe