Câţiva tineri din Focşani au făcut grătar pe balconul apartamentului. Ce s-a întâmplat la final se putea transforma însă uşor într-o tragedie

Stan Filon 16.05.2022, 18:22
Câţiva tineri din Focşani au făcut grătar pe balconul apartamentului. Ce s-a întâmplat la final se putea transforma însă uşor într-o tragedie

Un tânăr din Focșani s-a ales cu dosar penal, după ce a făcut un grătar. Tânărul și-a strâns mai mulți prieteni și s-au decis să profite de vremea frumoasă de afară și să facă un grătar. Din motive cunoscute doar de ei, aceștia nu au mers într-un loc unde să poată face grătar în aer liber, ci s-au gândit că ar fi mult mai bine să frigă carnea și mititeii direct pe balconul apartamentului unde se aflau. Cum s-a terminat picnicul din balcon, vedeți în rândurile de mai jos.

Câţiva tineri din Focşani au făcut grătarul direct pe balconul apartamentului

A fost petrecere în toată regula într-un apartament din Focșani, unde s-au strâns mai mulți prieteni plini de voie bună. Au cântat și au dansat, iar muzica a fost dată la un volum suficient de mare pentru a distra întreg blocul, dar și puțin din împrejurimi.

Tinerii s-au decis că ar fi timpul să servească niște bunătăți tradiționale, așa că au dat drumul la grătar, chiar în balconul apartamentului. Au făcut focul, au pus carnea pe grătar, apoi s-au pus pe dansat și chiuit. Încă nu se cunoaște motivul pentru care au așezat grătarul cumva puțin în afara balconului. În timpul petrecerii însă, grătarul a căzut din balcon, cu tot cu carne și jar.

Cativa tineri din Focsani au facut gratarul direct pe balconul apartamentului 
Cativa tineri din Focsani au facut gratarul direct pe balconul apartamentului

Cum s-a terminat petrecerea dansantă

Acesta a aterizat direct pe luneta unui autoturism parcat lângă bloc, reușind astfel să provoace ceva pagube mașinii respective. La petrecere s-au alăturat și mai mulți jandarmi, chemați probabil de vecinii deranjați de muzică, așa că aceștia au asistat de jos și la accidentul cu grătarul.

Petrecerea demnă de filmele de comedie s-a încheiat brusc când la ușă au bătut jandarmii. Aceștia l-au amendat pe proprietarul apartamentului cu 200 de lei, însă tânărul s-a ales și cu dosar penal pentru distrugerea pe care a făcut-o grătarul său. Acesta se poate considera norocos că grătarul plin cu jar nu a ajuns în capul vreunui trecător.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...