Câţi bani va primi Simona Halep după noua victorie de la Stuttgart. Suma e neaşteptată

Cristian Cojocaru, Ionuț Vieru 24.04.2021, 13:10
Câţi bani va primi Simona Halep după noua victorie de la Stuttgart. Suma e neaşteptată

Simona Halep a reușit să se impună pentru a 5-a oară în turneul de la Stuttgart, astfel că sportiva a înscris o nouă victorie, de această dată împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova. Victoria vine la pachet cu un cec care nu este deloc de neglijat.

Simona Halep a înscris o nouă victorie la Stuttgart

Fanii Simonei Halep nu își încap de fericire după ce aceasta, a înscris o nouă victorie în cadrul turneului de la Stuttgart. Astfel, fostul lider mondial al tenisului feminin a reușit să se impună în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova. Românca a reușit să o învingă pe aceasta în două seturi cu scorul de 6-1, 6-4.

În semifinale, Simona o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka și Anett Kontaveit. Sportiva va încasa în urma meciului din sferturi suma de 26.130 de euro dar și 185 de puncte WTA, după ce a reușit să se califice în semifinale.

„Știam că joacă plat și rapid, așa că trebuia să o fac să alerge mai rapid. Mi-am învățat lecția și astăzi am fost mai concentrată pe ce trebuie să fac pe teren. E întotdeauna dificil când câștigi primul set simplu, primele game-uri din setul doi sunt importante, așa că trebuia să fiu agresivă și să preiau conducerea.

M-am simțit puternică din punct de vedere mental, mă simt bine și e important că am câștigat împotriva a două jucătoare care m-au învins înainte. Sunt foarte mulțumită de serviciul meu și aceasta este cheia”, a spus Simona Halep, citată de spotmedia.ro.

Ion Tiriac o sprijina neconditionat pe Simona Halep
Ion Tiriac o sprijina neconditionat pe Simona Halep

Simona are parte de tot sprijinul

Ion Țiriac, președintețe FRT, este mândru de reușita Simonei. Este cunoscut faptul că el este unul dintre cei mai mari fani ai sportivei românce. După ce a analizat jocul din sferturi, Țiriac a sunat-o pe Simona spunându-i care sunt avantajele și totodată ce anume necesită îmbunătățit atunci când se află pe teren.

„Uitați-vă la Simona Halep la un singur lucru: unde stă când lovește mingea. Dacă stă pe linia de fund sau puțin mai în față, mingea ei câștigă două secunde decât dacă stă cu doi metri în spate. Adversara n-o să mai aibă timp!

Ea n-o să lovească niciodată mai tare decât Serena, nu! Dar repede poate să joace. Acum, dacă în sfârșit își dă seama, trebuie să termine punctul mai repede. Ieri a făcut-o. A stat superb în primul set, iar în al doilea set s-a dat jumătate de metru, un metru mai în spate și s-a văzut imediat”, a declarat Ion Țiriac exclusiv pentru GSP.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe