Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru Revelion pe Valea Prahovei. Sinaia, mai scumpă decât Austria

Elena Avramescu 22.12.2021, 11:51
Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru Revelion pe Valea Prahovei. Sinaia, mai scumpă decât Austria

Valea Prahovei este gata să primească turiștii care vor să petreacă aici trecerea în noul an, astfel că au pregătit tot felul de pachete turistice, oferind oaspeţilor de la cină festivă cu muzică live, până la acces la SPA sau tombole cu premii constând în excursii la munte sau la mare. Precum și în anii trecuţi, prețurile pentru cazarea la munte sau mai mari decât cele din staţiuni cunoscute la nivel european.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru Revelion pe Valea Prahovei

În acest sens, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a reușit să centralizeze tarifele pachetelor turistice pentru anul acesta de Revelion.

De exemplu, un hotel de patru stele din Sinaia are prețul de 5.247 de lei pentru camera dublă timp de 4 nopti, pentru două persoane, sau de 5.580 de lei.pentru 5 nopți, tot două persoane. Însă pentru un apartament prețurile cresc, astfel că 4 nopti de cazare, pentru două persoane, costă 6.633 de lei, iar pentru 5 nopți, tot două persoane, 7.050 de lei. Tarifele includ cazarea începând cu data de 30.12.2021, mic dejun, exceptând data de 1 ianuarie, precum și „masa festivă de Revelion cu muzică LIVE şi invitaţi surpriză, brunch şi cina în 1 ianuarie cu muzică LIVE”.

Aceste tarife au fost publicate pe unul dintre cele mai mari portaluri de oferte turistice, și se dovedesc a fi mai mari la Sinaia decât la Innsbruck, în Austria.

Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru Revelion pe Valea Prahovei
Valea Prahovei

În același timp, o cameră fără balcon, într-un hotel de patru stele din Sinaia, cu mic dejun inclus, costă nu mai puțin de 6.116 lei pentru două persoane, începând din 30 decembrie și până pe 4 ianuarie.

La Innsbruck situație stă mai bine, unde o cameră dublă sau twin într-un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 5.612 lei fix în aceeaşi perioadă 5.612 lei, iar la Bansko, în Bulgaria, un pachet turistic pentru două persoane, în aceeaşi perioadă, costă 3.404 lei, cu mic dejun şi cină incluse.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...