EXCLUSIV

Câţi bani ia Gică Popescu pentru fiecare ediţie a emisiunii ” Superprietenii” de la Antena 1. Suma e surprinzătoare EXCLUSIV

Nicu Stan, Mirabela Năstase 23.06.2021, 17:03
Câţi bani ia Gică Popescu pentru fiecare ediţie a emisiunii ” Superprietenii” de la Antena 1. Suma e surprinzătoare EXCLUSIV

Câţi bani ia Gică Popescu pentru fiecare ediţie a emisiunii „Superprietenii” de la Antena 1. Suma e surprinzătoare și poate fi văzută în articolul de mai jos.

Gică Popescu are emisiune la Antena 1. Cum se nemește și când va debuta emisiunea ”Superprietenii”

S-a aflat câţi bani încasează Gică Popescu pentru fiecare ediţie a emisiunii „Superprietenii” de la Antena 1. Suma surprinde pe oricine.

Gică Popescu a semnat cu Antena 1, unde va prezenta o emisiune ce va fi difuzată începând de astăzi, 23 iunie, de la ora 23:45. Ce vedete va lua Gică Popescu la descusut.

Prima emisiune a lui Gica Hagi debuteaza cu Gica Hagi ca invitat
Prima emisiune a lui Gica Hagi debuteaza cu Gica Hagi ca invitat

Gică Popescu are deja câteva interviuri făcute

Reprezentanții Antena 1 au anunțat că fostul căpitan al României şi al Barcelonei va prezenta și pe site-ul as.ro o serie de interviuri cu foşti mari jucători de fotbal ai lumii.

Astfel, Gică Popescu i-a vizitat deja pe unii dintre cei mai mari fotbalişti de la nivel mondial. Scopul lui Gică Popescu este de a descoperi și o latură mai puţin cunoscută a acestor mai jucători de fotbal.

Ce invitați va avea Gică Popescu

Printre cei pe care Gică Popescu îi ia avea ca invitați se numără Gheorghe Hagi, care îi este și cumnat, Hristo Stoicikov, Luis Figo și Carles Puyol.

Aceștia vor vorbi deschis despre cele mai mari reuşite ale lor în plan personal și vor dezvălui lucruri nespuse din fotbal. Filmul-eveniment pregătit de fostul căpitan al României se numește ”Super Prieteni”.

Câți bani încasează Gică Popescu

Astfel, Gică Popescu va călători mult, se va întâlni cu prieteni vechi și va face și o serie de interviuri cu foști jucător de fotbal importanți. În plus, Gică Popescu a anunțat că va debuta seria de la Antena 1 cu nimeni altul decât Gică Hagi. Nu în ultimul rând, Gică popescu va primi pentru fiecare ediție câte 2000 de euro.

”După acea perioadă grea pe care am traversat-o în 2014-2015, m-am întrebat ce aş putea face în perioada imediat următoare. Mi-am zis că aş vrea să călătoresc foarte mult, să îmi văd prieteni vechi, însă fiind un tip hiperactiv, am ales să fac în acelaşi timp şi o serie de interviuri cu foşti mari jucători, legende ale fotbalului mondial, alături de care eu am jucat. Trebuia să încep cu Gică Hagi, pe care eu îl consider în această elită a fotbalului mondial, alături de mari campioni!”, a spus Gică Popescu.

Gică Hagi, primul invitat al lui Gică Popescu

Astfel, miercuri, 23 iunie, de la ora 23:45, primul interviu din seria ”Super Prieteni cu Gică Popescu” îl va avea ca protagonist pe Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari jucători ai României. Pentru emisiune, cei doi au mers împreună la mare, la munte si la antrenamentele de la Academia de Fotbal de la Ovidiu.

Urmăriți Impact.ro și pe