Câți bani câștigă, de fapt, Ianis Hagi la Rangers! S-a aflat noul salariu

Rădulescu Valentin 08.06.2020, 11:50

Fiul lui Gică Hagi a dat dovadă de multă ambiție și talent, lucruri ce se văd clar că le dobândește de la tatăl său. Ianis Hagi are parte de un nou de bani din partea celor de la Rangers, după ce le-a dovedit că merită un nou contract. Totodată, Ianis Hagi are șansa de a intra lejer la o echipă din Premier League.

Noul salariu a lui Ianis Hagi la Rangers!

Rangers a anunțat recent că Ianis Hagi a semnat contractul pe termen limitat, lucru ce îi aduce fiului lui Gică Hagi o sumă frumușică de bani. În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi i-a convins pe cei de la Rangers că merită un astfel de contract, doar după rimele trei goluri marcate. Ianis va încasa acum suma de 3 milioane de lire, respectiv 16.289.449 de lei, pe durata a trei ani. Acest lucru înseamnă că fiul lui Hagi câștigă săptămânal 19.200 de lire, adică 105.283 lei, se arată potrivit informațiilor de la footballstanfertavern.com.

În luna februarie Rangers se pregătea să îi achite clauza de cumpărare după două goluri în victoria cu 3-2 obținută de scoțieni. Potrivit presei britanice, West Ham a regretat că nu a insistat pentru aducerea lui Ianis Hagi mai devreme. Chiar dacă Ianis nu este de multă vreme la Rangers, acesta este plătit aproape dublu față de un jucător normal. Majoritatea jucătorilor la Rangers au un salariu de 12.500 de lire sterline, adică respectiv 650.000 de lire pe an.

Câți bani câștigă, de fapt, Ianis Hagi la Rangers! S-a aflat noul salariu
Sursă Foto: digisport.ro

Ianis are toate șansele să ajungă la Premier League

Ianis Hagi este mulțumit cu mutarea pe care a făcut-o, acum că s-a transferat la Rangers nu mai este nevoit să se mai întoarcă la Genk. Potrivit informațiilor din presa britanică, dacă Hagi va continua să impresioneze, cariera lui poate duce spre un transfer în Anglia, acolo unde poate juca la o echipă de Premier League. De-a lungul timpului, Rangers și Celtic au trimis mulți jucători în Premier League, șansă pe care o are și Ianis Hagi acum.

„Niciun club scoţian n-a luat până acum zece titluri la rând şi Rangers va încerca din răsputeri ca nu cumva Celtic să reuşească aşa ceva! Ianis Hagi e unul dintre oamenii de bază, pe care va miza Rangers, în tentativa de a opri supremaţia rivalei. Preţul plătit pentru el e unul foarte mare pentru club, dar arată cât îşi doreşte Rangers să întrerupă seria celor de la Celtic.

Dacă Hagi va impresiona, următoarea etapă din cariera lui poate însemna un transfer în Anglia, la o echipă de Premier League. E un traseu pe care l-au avut mulţi străini, care au ajuns, mai întâi, în Scoţia, pentru ca apoi, după prestaţii bune aici, să facă pasul spre Anglia. Ianis a arătat deja calitate, are o viziune bună a jocului, ştie să-şi folosească ambele picioare, iar dacă va marca mai des în noul sezon, cu siguranţă, fanii îl vor iubi şi mai mult”, a spus jurnalistul Gareth Law, potrivit The Scottish Sun.

Urmăriți Impact.ro și pe