Cătălin Scărlătescu a pus ochii pe Maria Lungu. Ce propunere i-a făcut în diect, la Chefi la cutite? Concurenta Survivor a acceptat imediat

Beatrice Dumitru 26.04.2023, 14:06
Cătălin Scărlătescu a pus ochii pe Maria Lungu. Ce propunere i-a făcut în diect, la Chefi la cutite? Concurenta Survivor a acceptat imediat

Maria Lungu nu este străină de showbiz și televiziune. Ea a participat la Survivor România 2023 și a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a apărut și la emisiunea „Chefi la cuțite”, iar Cătălin Scărlătescu i-a făcut o propunere neașteptată, pe care blondina nu a refuzat-o.

Propunerea lui Cătălin Scărlătescu pentru Maria Lungu

Maria Lungu s-a prezentat la emisunea „Chefi la Cuțite” și le-a pregătit celor trei jurați o porție de clătite, dar a spus că nu gătește acasă, ci o face doar din plăcere. „Nu mi-am dat niciodată interesul să gătesc, nu a fost ceva m-a captivat, dar dacă fac, atunci îmi iese”, a spus aceasta.

Blondina are 28 de ani și este originară din Moscova, dar a crescut în Chișinău. Aceasta a făcut studii de design vestimentar la Londra, a făcut practică la compania Gucci, apoi i s-a propus un job pe care l-a refuzat. Visul ei este să lucreze în televiziune, iar pentru început și-ar dori să prezinte rubtica meteo.

Cătălin Scărlătescu i-a făcut o propunere neașteptată, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri. Acesta i-a spus că Liviu Vârciu își dorește o asistentă în cadrul emisiunii, iar ea ar fi potrivită.

Cătălin Scărlătescu a pus ochii pe Maria Lungu. Ce propunere i-a făcut în diect, la Chefi la cutite? Concurenta Survivor a acceptat imediat
Maria Lungu a participat la Survivor România 2023.

„M-am întâlnit azi cu Liviu Vârciu și mi-a zis că au nevoie de o asistentă, dacă știu vreo domnișoară. Te-ar interesa?”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.
Da, acum, cu mare drag!”, a reacționat concurenta.
Cum e asta, vii concurentă și pleci colegă de trust”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Relație cu fratele cântăreței Alina Eremia

Pe lângă participarea la Survivor România 2023 și Puterea Dragostei, show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, Maria Lungu a fost în centrul atenției și pentru relația scurtă și controversată pe care a avut-o cu fratele cântăreței Alina Eremia, Mircea.

Dar la puțin timp după ce și-au făcut publică relația, Mircea Eremia spunea la televizor că este un bărbat liber, în timp ce Maria Lungu anunța că nu avea habar de decizia iubitului ei și că nu știa că acesta s-a despărțit de ea.

Maria Lungu nu prea are noroc în dragoste. Blondina a avut un logodnic care a înșelat-o chiar înainte de nuntă. Totul s-a întâmplat la petrecerea burlacilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...