Cătălin Botezatu, un car de nervi după amenzile primite la ziua lui. ”Doar nu voiați să-mi cânte invitații Aleluia” (Exclusiv)

Beatrice Dumitru 06.12.2021, 16:51
Cătălin Botezatu, un car de nervi după amenzile primite la ziua lui. ”Doar nu voiați să-mi cânte invitații Aleluia” (Exclusiv)

Poliția a oprit petrecerea lui Cătălin Botezatu organizată într-un local din nordul Capitalei, cu ocazia zilei sale de naștere. Distracția a fost întreruptă de autorități și s-a lăsat cu amenzi de peste 20.000 de lei, iar celebrul designer a vorbit despre acest episod: „Este o ipocrizie”.

Reacția lui Cătălin Botezatu, după amenzile primite la petrecerea de ziua lui

Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani și a organizat sâmbătă seară o petrecere l-a care au participat prietenii săi apropiați, nume cunoscute din showbiz. Pentru că era trecut de ora 21:00, polițiștii au întrerupt petrecerea și au dat mai multe amezi: administratorul societății a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și 10.000 de lei pentru restaurantul funcționa în regim de club. Și un angajat al localului a primit 3.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, după ce a intrat într conflict cu oamenii legii.

Designerul a povestit că și-a invitat prietenii la petrecere sâmbătă, la ora 16:00, urmând ca la ora 21:00 să plece toată lumea, așa cum prevăd restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a mai spus că în Herăstrău sunt multe localuri de fițe, iar în jur de ora 20.30, vine poliția comunitară pentru a face verificări.

Cătălin Botezatu, un car de nervi după amenzile primite la ziua lui. ”Doar nu voiați să-mi cânte invitații Aleluia” (Exclusiv)
Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani.

I-am invitat la ora 16.00, dar unele vedete au venit pe la ora 18.00. Au plecat la 21.00. Eu, la ora 21.20, eram acasă. Înainte de a pleca, au venit, la ora 21.03, doi polițiști. Au stat în cadrul ușii, ca să se uite, și să vorbească cu chelnerii, mai erau și câteva fete de la PR și cinci bodyguarzi, ne retrăgeam.

Se pregăteau deja mesele pentru a doua zi. Dar, amenzi se dau tot timpul. Amenzi iau toate cluburile unde se dansează pentru că se consideră că dacă te ridici în picioare trebuie să pui masca de protecție. Dar, ce era să fac, s-au adus patru torturi, invitații s-au ridicat în picioare, fară mască, și mi-au cântat ”La mulți ani!”. Ce era, să stea jos, ca la priveghi, și să-mi cânte ”Alelulia”?”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate.

„Este o ipocrizie”

Cătălin Botezatu a afirmat că este este total surprins de regulile din pandemie, în condițiile în care în toate cluburile din lume se organizează petreceri pe timpul nopții.

Eu nu înțeleg cum vine treaba asta. Până la ora 21.00 nu luăm Covid-19, apoi, brusc, după o secundă, ne îmbolnăvim? E o ipocrizie. A fost o petrecere drăguță, cam o oră, aia e petrecere? Toate localurile primesc amenzi, patronii și le asumă. Mai le rămân ceva bănuți, după ce plătesc amenda, altfel se prăbușește HORECA”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe