Cătălin Botezatu, prima apariție după ce a fost operat în Turcia. E de nerecunoscut! Video

bogdan 23.09.2019, 14:22
Cătălin Botezatu, prima apariție după ce a fost operat în Turcia. E de nerecunoscut! Video

A trecut printr-o cumpănă grea, dar cu ajutorul medicilor a reușit să se pună pe picioare. Cu toate astea momentele dificile și-au lăsat vizibil amprenta asupra lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a făcut primele declarații, pe o rețea de socializare, după intervenția chirurgicală la care a fost supus în Turcia. Designerul a apărut în fața fanilor, după o perioadă bună de absență, total schimbat.

Cum arată și cum se simte Cătălin Botezatu, după ce a fost operat în Turcia

Cătălin Botezatu le-a dat tuturor motive de îngrijorare, după ce s-a aflat că a ajuns de urgență pe mâna medicilor specialiști din Turcia. Creatorul de modă a ținut să le mulțumească tuturor pentru solidaritatea oferită în acest timp, în care el s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu, în urmă cu o lună, în vacanța din Bali. Acum e de nerecunoscut!
Cătălin Botezatu, în urmă cu o lună, în vacanța din Bali

El a apărut total schimbat în fața fanilor săi, vizibil îmbătrânit și sleit de puteri.

„Bună, dragii mei!

După o absență de 20 de zile, iată că intru în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt iubit mai mult ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoanele care mi-au scris din toate colțurile
lumii și care au sunat neîncetat și mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea.”, a scris designerul emoționat de sprijinul care i s-a oferit în aceste clipe grele.

 

Ce urmează pentru Cătălin Botezatu, după intervenția chirurgicală

După ce medicii i-au pus un diagnostic dur, Cătălin Botezatu a trecut, în Turcia, printr-o intervenție la colon. Acesta a revenit recent în țară, iar acum se află în perioada de recuperare.

„Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România, sunt într-un loc drag mie, la buna mea prietenă, Mary…

Am o perioadă de recuperare care este destul de grea, dar peste care voi trece și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult. Încă o dată mii de mulțumiri, prietenilor mei, medicilor, oamenilor din televiziune, lista este enormă!

Cert este că vă iubesc atât de tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a completat creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe