Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Ce sfat i-a dat imediat Danielei Crudu, după ce a aflat ce i-a făcut iubitul croat

Redacția IMPACT 11.02.2020, 15:02
Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Ce sfat i-a dat imediat Danielei Crudu, după ce a aflat ce i-a făcut iubitul croat

Cătălin Botezatu a reacționat după ce aflat că Daniela Crudu a fost agresată atât fizic, cât și verbal de iubitul său croat. Celebrul creator de modă nu înțelege cum un bărbat poate da într-o femeie. Bote și Crudu se cunosc de câteva ani, așa că designerul i-a transmis un sfat prietenesc .

Sfatul lui Cătălin Botezatu pentru Daniela Crudu, după clipele de groază prin care a trecut

Printre cei care au comentat situația în care a ajuns Daniela Crudu după ce a fost lovită de iubitul său gelos, s-a numărat și Cătălin Botezatu. Creatorul de modă susține că nu este de acord cu niciun fel de violență și mai ales atunci când este implicată și o femeie.

”Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord niciodată cu astfel de violențe și mai ales ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri”, a declarat Cătălin Botezatu.

daniela crudu, catalin botezatu, sfat, bataie
Sfatul lui Cătălin Botezatu pentru Daniela Crudu

De asemena, Cătălin Botezatu a sfătuit-o pe Daniela Crudu să încerce să-și trăiască viața cât mai departe de iubitul său croat care a bătut-o, deoarece nu se mai poate vorbi de iubire, după gestul nedemn pe care l-a comis. Însă, Bote consideră că vina în această situație e împărțită și cu siguranță și Daniela Crudu are partea ei de vină.

”Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei ”și-o cere”, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât. Îmi pare rău pentru Cruduța, este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat”, a mai spus Bote în exclusivitate pentru WOWbiz.ro!

Daniela Crudu a ajuns duminică, 9 februarie la un spital din Capitală, după ce a fost desfigurată de iubitul său. Vedeta nu a refuzat să depună plângere penală împotriva bărbatului care a gresat-o fizic, cu toate acestea, poliția cercetează acest caz. Între timp, fosta prezentatoare TV a fost externată din spital, dar are nevoie de câteva zile pentru a se recupera complet din punct de vedere fizic.

Rude din anturajul vedetei susțin că toată scena violentă în care Daniela Crudu a fost agresată, s-a petrecut în mașină la orele dimineții în timp ce cei doi se îndreptau spre casă. Se pare că bărbatul cu care trăia vedeta a avut un acces de furie combinată cu gelozie, a cărui victimă a fost nimeni alta decât partenera sa, Daniela Crudu.

Urmăriți Impact.ro și pe