Cât l-a costat pe Alex Bodi împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Ce a amenajat special pentru ea

Redacția IMPACT 08.04.2020, 11:19
Cât l-a costat pe Alex Bodi împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Ce a amenajat special pentru ea

Considerat unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au marcat o împăcare. La câteva zile de la de la divorțul lor răsunător, nimeni nu se aștepta să îi mai vadă în ipostaze apropiate. Afaceristul a făcut însă tot posibilul pentru a putea să o cucerească iarăși pe fosta lui soție. De aceea, a cheltuit și o sumă foarte mare de bani, pentru a o vedea fericită.

Cât l-a costat pe Alex Bodi împăcarea cu Bianca Drăgușanu?

Bianca și Alex Bodi se află în momentul de față într-o a doua lună de miere, chit că în perioada de izolare. Afaceristul a revenit de urgență în țară, când a izbucnit criza sanitară, din Londra, în Marea Britanie. Acesta a apelat la serviciile unui avion privat pe care l-a folosit pentru a putea să ajungă în România. De asemenea, cei doi foști soți au hotărât să se retragă la Mediaș, în vila pe care acesta o deține.

Cât l-a costat pe Alex Bodi împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Ce a amenajat special pentru ea
Bianca Drăgușanu are parte în prezent de clipe de răsfăț, după împăcarea cu Alex Bodi

Totuși, puțini dintre fanii lor știu că Alex Bodi a făcut eforturi uriașe, nu tocmai simple din punct de vedere financiar. Afaceristul i-a făcut Biancăi Drăgușanu și câteva cadouri scumpe, alături de surpriza de-a reveni din Marea Britanie. Totodată, acesta a făcut tot posibilul să îi arate fostei prezentatoare Kanal D cât de mult o iubește, fiind dispus să sacrifice sume mari de bani.

Ce a amenajat fostul soț special pentru Bianca

Alex Bodi și Bianca sunt în prezent mai fericiți și mai împăcați, față de perioada în care erau căsătoriți, în acte, și în care certurile lor ajungeau și în platourile televiziunilor. Aceștia au dezamorsat orice posibil conflict, înainte să marcheze împăcarea. Așa s-a aflat și că i-a făcut Biancăi o nouă surpriză, pentru că i-a pregătit propria ei sală de sport. Ambii sunt mari amatori de mișcare, de aceea nici blondina nu a renunțat la exercițiile fizice, pe perioada de izolare.

„Bianca și Bodi sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună. Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile. A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine. Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au povestit apropiații celor doi, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe