Cât costă un sejur la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia. Prețurile sunt exorbitante în 2023, nu oricine îşi permite să dea atâţia bani

Corina Oprea, Ana Anitoiu 31.05.2023, 13:05

Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România. În prezent se ocupă de Academia de Fotbal pe care o are, dar se pare că face bani din mai multe surse. Printre cele mai importante se numără hotelul din Mamaia, care are un tarif la care nimeni nu se gândea. Vezi cât trebuie să plătești pentru un sejur la cazarea celebrului sportiv.

Cât costă cazarea la hotelul lui Hagi

Unul din cei mai iubiți fotbaliști ai României, Gică Hagi, știe să facă bani din orice. Câștigă o avere din Academia de fotbal pe care o are, dar se pare că știe să facă și afacere. Deține mai multe acțiuni și în domeniul imobiliarelor, iar printre cele mai celebre proprietăți se numără hotelul din Mamaia.

Fiind sezon estival, ne-am gândit să prezentăm cât ar costa un sejur de 7 zile în spațiul de cazare al celebrului fotbalist. Prețul este mai mare decât credeai, dar avantajul este că se află foarte aproape de plajă, la aproximativ 20 de metri. De altfel, are și o piscină exterioară, la care accesul este gratuit pentru turiștii cazați aici.

Locația are și un restaurant cu terasă, precum și parcare privată, wi-fi gratuit sau cablu TV în fiecare cameră, precum și aer condiționat și un mini-bar. Pentru șapte zile în acest hotel, pentru o cameră dublă, vei scoate din buzunar între 8.000 de lei și 10.100 de lei. Dacă vrei și acces la Spa, tariful crește considerabil, ajungând chiar și la 10.800 de lei.

Ce avere are Gică Hagi

Gică Hagi este un nume mare în România, dar și în afara țării. A scris istorie în fotbal și a ajuns să aibă o mulțime de fani peste tot în lume. Este considerat un rege al acestui sport și a reușit să ajungă la un nivel la care unii nici măcar nu visează.

A făcut mulți bani din fotbal și continuă să facă, dar se pare că este și un om de afaceri destul de prosper. În urmă cu aproximativ trei ani, Revista Capital a întocmit un Top 300 al celor mai bogați afaceriști din România, iar printre ei se numără și celebrul Gică Hagi.

La vremea aceea, bărbatul era milionar în euro, ceea ce înseamnă că averea lui nu este deloc de ignorat și, între timp, a mai înflorit. Afacerile îi merg bine, iar 29 de milioane de euro făcuți din fotbal și imobiliare s-ar fi putut înmulți.

Bărbatul spunea că a investit în Academia de Fotbal aproape toți banii pe care i-a strâns pe teren.

 „90%din banii câștigați din fotbal i-am bagat în acest club. Pentru că fotbalul mi-a dat tot. Pentru mine, e munca nu banul. Mie îmi place să muncesc și să produc. Sunt cine sunt datorită fotbalului. Din placere s-a transformat în iubire, iar acum e pasiunea mea să ajut acești tineri să ajungă mari”, a spus fostul  mare fotbalist la Telekomsport.

Urmăriți Impact.ro și pe