Cât costă un bilet la concertul Iuliei Vântur din SUA. Cel mai scump, de neatins pentru români

Stan Filon 04.03.2022, 11:39

Iulia Vântur a părăsit de ceva timp România pentru a trăi visul indian. Spune că de mică se visa vedeta și făcea parada modei prin casă, cânta și dansa. Ei bine, iată că visul i s-a îndeplinit în îndepărtata India, iar acum pregătește un turneu în Statele Unite ale Americii. Iulia trăiește și o frumoasă poveste de dragoste, alături de cel mai cunoscut actor indian, Salman Khan. Cei doi și-au ținut cât au putut de mult relația departe de ochii presei, însă acum nu se mai ascund și au început să apară din ce în ce mai des împreună.

Cât costă un bilet la concertul Iuliei Vântur din SUA

Iulia Vântur, fosta vedetă de la Pro TV, a ajuns mare vedetă în India. Nici prin gând nu îi trecerea că va deveni foarte cunoscută la Bollywood, însă viața avea să-i pregătească multe surprize. Recunoaște că nu i-a fost tocmai ușor, departe de casă, de părinți și de prieteni, însă acum s-a obișnuit și este foarte mulțumită, mai ales că îi merge bine pe toate planurile. A devenit actriță, cântăreață și se iubește cu cel mai cunoscut actor indian, Salman Khan.

Recent, frumoasa blondină a împărtășit prietenilor săi din mediul virtual proiectul de amploare la care lucrează de ceva timp. Mai exact, vedeta va pleca într-un turneu în Statele Unite ale Americii, unde va urca pe scenă alături de mari artiști din India. Vor susține concerte în cele mai mari orașe din Statele Unite, unde sunt așteptați mii de fani ai lumii indiene.

Cat costa un bilet la concertul Iuliei Vantur din SUA
Cat costa un bilet la concertul Iuliei Vantur din SUA

Concerte în cele mai mari orașe din SUA

Iulia Vântur va cânta pe 11 martie la Houston, Texas, după care va urca pe scenă la New Jersey pe 12 martie. Prețul unui bilet pornește de la 55 de dolari, iar cel mai scump este de 175 de dolari. Pe 13 martie va susține un concert la Washington, iar pe 18, 19 și 20 martie la Chicago, Dallas și Atlanta. Pe 25 martie, românca va concerta la Bay Arena. La Los Angeles va cânta pe 27 martie, iar prețurile unui bilet pornesc de la 19 dolari, iar cel mai scump costă nu mai puțin de 1.500 de dolari.

Iulia și cântăreții Guru Randhawa și Kanika Kapoor vor avea un concert la New York pe 1 aprilie. Prețul biletului pornește de la 100 de dolari, iar cel mai scump este de 260 de dolari. Turneul se va încheia pe 2 aprilie, atunci când cei trei vor concerta pe Orlando, Florida.

Acum este foarte mulțumită de viața sa, însă românca a recunoscut că la început nu i-a fost deloc ușor, deoarece se afla într-o țară străină, cu o cultură total diferită de România. În plus, îi era dor de părinți și de prietenii lăsați în țară.

Visa de mică să devină artistă

„Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri. Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți. Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a declarat vedeta, relatează click.ro.

Iulia Vântur a decis să plece din țară la scurt timp după ce relația ei cu Marius Moga a ajuns la final. Cei doi s-au despărțit chiar atunci când fanii se așteptau ca ei să se căsătorească.

Urmăriți Impact.ro și pe