Cât costă să-ți faci Crăciunul pe Valea Prahovei. Au apărut primele oferte de preț

Beatrice Dumitru 09.11.2021, 09:01
Cât costă să-ți faci Crăciunul pe Valea Prahovei. Au apărut primele oferte de preț

Au început să apară ofertele pentru sărbătorile de iarnă. În plină pandemie de coronavirus, stațiunile de pe Valea Prahovei sunt pregătite să primească turiștii. Hotelierii oferă pachete care includ de la servicii de cazare și până la mese festive. Prețurile ajung până la câteva mii de lei pentru o persoană.

Ce prețuri au pachetele pentru Crăciun, pe Valea Prahovei

Valea Prahovei este una dintre cele mai căutate destinații pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Ofertele Asociației pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, valabile în Sinaia și Bușteni, includ cazare pentru trei sau patru nopți, în camere sigle sau duble,0 și demipensiune.

La o pensiune din Bușteni, un astfel de pachet are prețuri începând de la 800 de lei, pentru o singură persoană. Dar prețul crește și ajunge la câteva mii de lei pentru turiștii care aleg un hotel de patru sau cinci stele, cu toate serviciile incluse. Open bar, piscină, saună, sală de fitness, jacuzzi și spectacole.

Cât costă să-ți faci Crăciunul pe Valea Prahovei. Au apărut primele oferte de preț
Oferte pentru sărbătorile de iarnă. Sursa foto: needpix.com

Fiind o stațiune mai scumpă decât Bușteni, în Sinaia prețurile pachetelor turistice sunt mai mari. Pentru trei nopți de cazare la un hotel de patru stele cu mic dejun, acces la SPA și masa festivă de Crăciun, un turist trebuie să achite 1.200 lei pentru o cameră singlă, camera standard costă 1.590 lei, prețul pentru un duplex este de 1.680 lei, în timp ce un apartamentul costă peste 2.000 de lei.

Peste 5.000 de lei, prețul unui apartament la un hotel de patru stele

Un alt hotel de patru stele din Sinaia oferă pachete turistice care includ trei nopți de cazare, cu prețuri care variază de la 2.580 pentru o cameră single și până la 5.310, pentru un apartament. Turiștii se pot bucura de brunch tradiţional, târg vienez, masa festivă de Crăciun cu spectacole de jazz și acces la centrul SPA al hotelului.

Cei care vor petrece Crăciunul pe Valea Prohovei vor avea parte și de alte surprize. Gazdele îi așteapăt cu pomana porcului, muzică live, colinde și foc de tabără.

Urmăriți Impact.ro și pe