Cât costă să iei masa la terasa lui Rică Răducanu din Neptun. „Uneori mai servesc și eu”

Ioana Bucur 02.08.2022, 12:53

Cu toate că la vârsta sa, mulți se gândesc la pensionare, la odihna binemeritată după o viața întreagă de muncă, fostul portar nu se poate opri. Jurnaliștii redacției Ego- Impact.ro l-au întâlnit la mare, nu în concediu, ci la muncă, la localul pe care familia sa îl deține de ceva vreme pe litoralul românesc. Am aflat cât costă să iei masa la terasa lui Rică Răducanu din Neptun.

Rică Răducanu, surprins la terasa din Neptun

Îndrăgitul Rică Răducanu are 76 de ani, însă nu poate spune că este într-o formă prea bună, el luptându-se cu mai multe probleme de sănătate, cea care îi dă cele mai mari bătăi de cap fiind guta. Cu toate că are picioarele umflate, fostul sportiv nu ezită să dea o mână de ajutor pe terasa pe care familia sa o are de ceva ani pe litoralul românesc.

Recent, jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro l-au prins în acțiune, ducând tratative cu turiștii pe care voia să îi transforme în clienți.

„Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților, bucătar este Costică, văru-miu, la bar e Marinică. Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile”, a declarat el pentru Ego.ro.

Cat costa sa iei masa la terasa lui Rica Raducanu din Neptun. „Uneori mai servesc si eu”
Rică Răducanu

„Nu este foarte mult”

Reporterii noștri au aflat și cât costă să iei masa la terasa lui Rică Răducanu din Neptun. Cei care ajung la „Sirena” vor da 27 de lei pe o tochitură de pește cu mămăligă, un platou pescăresc ajunge la 37 de lei, iar o porție de crap prăjit costă 12 lei.

„Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera”, ne-a mai spus Rică Răducanu, pentru sursa citată.

Cu toate că este mereu zâmbitor cu glumele pregătite, Rică Răducanu duce o luptă lungă cu o boală dificilă. El a fost diagnosticat cu gută, are picioarele atât de umflate încât poate purta doar papuci de plajă.

„Am făcut tratament, la Mangalia, pe perioada verii, am făcut și împachetări cu nămol și tot felul de terapii noi. Dar, boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: „Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, ne-a mai declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...