Cât costă să folosești Dacia Spring timp de o zi. Prețul e cu adevărat de nimic, oricine își poate permite

Nicu Stan 07.04.2021, 12:15
Cât costă să folosești Dacia Spring timp de o zi. Prețul e cu adevărat de nimic, oricine își poate permite

Cât costă să folosești Dacia Spring timp de o zi. Prețul e cu adevărat de nimic, oricine își poate permite. Primele maini electrice disponibile la închiriere au un preț infim.

Mașina electrică de la Dacia se închiriază la un preț mic în Franța. Cât costă închierierea unui model Spring

Cât costă să folosești Dacia Spring timp de o zi. Prețul este cu adevărat mic și oricine își poate permite să o închirieze.

Modelul Dacia Spring a ajuns la prima companie de închirieri auto care a semnat contract cu grupul Renault. Astfel, firma auto pune la dispoziția celor interesați mașina electrică de la Dacia la un preț de 5 euro pe zi, fără a exista un timp impus de închiriere, întreținerea fiind inclusă în preț.

Dacia Spring se inchiriaza cu 5 euro pe zi in Franta
Dacia Spring se inchiriaza cu 5 euro pe zi in Franta

Francezii au cumpărat un lot mare de mașini electrice de la Dacia

Prima companie de car-sharing din Europa, care a achiziționat un stoc foarte mare de automobile electrice Dacia Spring, a recepționat deja primele automobile. Este vorba despre compania franceză Leclerc, un lanț de magazine care dispun, în cele mai multe dintre locații, de birouri de închiriere de automobile.

De asemenea, la începutul acestui an, Leclerc a semnat un contract cu Renault pentru livrarea a 3.000 de automobile Dacia Spring, primele vehicule fiind deja disponibile la închiriat.

Dacia Spring se închiriază cu 5 euro pe zi

Astfel, clienții plătesc 5 euro pe zi pentru închirierea unei Dacia Spring, preț în care este inclusă întreținerea mașinii, fără a exista o obligație de închiriere pentru o perioadă minimă, cum se întâlnește în cazul în care prețurile sunt speciale, la unele astfel de companii de închiriere mașini.

Mașinile Dacia Spring sunt disponibile în toate cele 510 agenții Leclerc din toată Franța, singura condiție fiind limita de kilometri. Renault Twingo cu motor pe benzină este singura mașină cu un preț de închiriere mai mic, la compania Leclerc.

De ce este prețul așa de mic

Prețul foarte mic este rezultat în urma negocierilor dintre Renault și compania de închirieri auto, astfel încât francezii să poată testa cu ușurință noul automobil electric vândut de compania de la Pitești.

Francezii de la Leclerc au anunțat că au cumpărat și 1.000 de exemplare Renault Zoe. Aceseta vor putea fi închirate cu 6 euro pe zi.

Câte puncte de încărcare are Leclerc

De asemenea, compania Leclerc deține și o rețea de circa 1.000 de puncte de încărcare electrică. Rețeaua de încărcare ar trebui să ajungă, în maximum un an, la 5.000, iar la nivelul anului 2025 vor fi disponibile 10.000 de puncte de încărcare.

În țara noastră nu s-a concretizat până acum niciun contract cu companiile de închirieri sau car-sharing, însă Dacia a anunțat că se poartă negocieri cu mai mulți potențiali clienți de pe acest sector.

Urmăriți Impact.ro și pe