Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu din Vama Veche. Prețurile sunt neașteptate

Stan Filon 01.05.2023, 15:52
Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu din Vama Veche. Prețurile sunt neașteptate

S-a aflat cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu din Vama Veche! Celebrul bucătar își așteaptă clienții în cel mai cunoscut restaurant din stațiunea aflată la mare căutare, zilele acestea, de zeci de mii de tineri.

Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu din Vama Veche

Litoralul a fost luat cu asalt de zeci de mii de tineri puși pe distracție, cu ocazia zilei de 1 mai. Aceștia au petrecut tot weekendul la mare, la festivalurile care și-au deschis porțile pentru ei. După atâta distracție, tinerii caută acum restaurante unde să își astâmpere foamea și ce poate fi mai bună decât o ciorbiță, mai ales după o noapte udată din belșug cu alcool.

Ei bine, chef Cătălin Scărlătescu este patronul uneia dintre cele mai cunoscute cherhanale din vama Veche și le-a pregătit preparate numai unu și unu tinerilor înfometați. În plus, prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, spre deosebire de alte stațiuni, cum ar fi Mamaia.

Cat costa o ciorba de peste la restaurantul lui chef Catalin Scarlatescu din Vama Veche
Cat costa o ciorba de peste la restaurantul lui chef Catalin Scarlatescu din Vama Veche

Guvizii sunt și ei la mare căutare

În localul bucătarului de la Antena 1, iubitorii de pește și fructe de mare vin din toate colțurile României pentru a se bucură de preparate proaspete, gătite cu pasiune. Meniul este unul foarte bogat, iar prețurile sunt unele destul de bune, cum spuneam. De exemplu, turiștii care doresc să savureze o porție de rechin fript pe plită, de 200 grame, vor scoate din buzunar prețul de numai 25 de lei.

Și guvizii sunt la mare căutare. Este un soi de pește mult mai răspândit pe litoralul românesc, ce are un gust untos și dulceag, iar la cherhanaua lui Scărlătescu porția de guvizi de 200 grame se vinde cu doar 20 de lei. Se găsesc și produse mai scumpe, cum ar fi calcanul, care se vinde cu 260 de lei suta de grame.

Turiștii care și-au dat banii pe alcool și alte minunății, pot servi liniștiți o ciorbă pescărească delicioasă, la cherhanaua lui Cătălin Scărlătescu, pentru care vor plăti doar 19 lei.  Porția de rapane costă 35 de lei, iar pentru o porție de midii trebuie să scoateți din buzunar 27 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...