EXCLUSIV

Căsnicia dintre Deea și Dinu Maxer era sortită, din start, eșecului? Mihai Onilă, terapeut Reiki, dă verdictul: ”Fiecare cuplu are o misiune pe un timp limitat” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 29.06.2023, 12:07

Mihai Onilă, solistul trupei AXXA, deține în Belgia o clinică de terapii complementare. În calitate de maestru Reiki, dar și de terapeut-vindecător, el ne-a vorbit, exclusiv pentru Impact.ro, despre energiile bune și rele, inerente într-un cuplu. Mihai a analizat, din acest punct de vedere, și recentul divorț al colegului său de trupă Dinu Maxer.

Mihai Onilă și-a deschis o clinică de terapii complementare, în Belgia

Mihai Onilă, solistul trupei AXXA, locuiește de opt ani în Belgia, unde, alături de soția lui, Laura, și-a deschis o clinică de terapii complementare. Mihai este maestru Reiki, terapeut-vindecător și practică terapia cu „îngeri”.
El ne-a vorbit, pentru Impact.ro, despre energiile din căsnicia soților Deea și Dinu Maxer: ”În ceea ce privește relația Dinu și Deea Maxer nu pot spune decât că fiecare cuplu are o misiune personală, care se poate desfășura pe un timp limitat, în ceea ce privește cadrul karmic, adică unde partenerii au lecții karmice de învățat. Când își învață lecțiile, misiunea se încheie. Sau e pe un timp nelimitat, atunci când între parteneri există și lecții, dar și asumare în a se susține și suporta, pe baza unui fel de iubire necondiționată”.

Cum își revin foștii soți, după un divorț dureros

Mihai Onilă ne-a spus și ce se întâmplă cu foștii soți, după un divorț dureros, adesea având nevoie de o perioadă de refacere: ”Cât despre „revenirea” după divorț, fiecare om este unic și se manifestă într-un mod personal, ca atare, din punctul de vedere al revenirii, dacă omul consideră că are nevoie de ajutor îl cere, dacă nu, nu cere ajutor și face singur efortul de a merge mai departe. Ceea ce este foarte interesant, din punctul meu de vedere, este că orice cuplu trece uneori prin anumite probleme, iar acelea, printr-un proces de „armonizare”, bineînțeles, cu acordul ambilor parteneri, pot fi anulate. Apoi, partenerii se pot întoarce la momentul relației, în care nu s-ar fi ajuns niciodată, dacă asta este cu adevărat ceea ce își doresc ambii parteneri! Aici țin să subliniez că mă refer doar la cupluri, în niciun caz la relații extraconjugale!”.

Ce este terapia Reiki?

Mihai ne-a explicat ce înseamnă, de fapt, terapia Reiki: ”Reiki este un sistem de vindecare și de autovindecare cu Lumină. Cand vorbim de Lumină, vorbim de Lumină din Energie vitală și nu de energie electrică. Terapia Reiki se bazează pe Simboluri, Simbolurile având un rol extrem de important în acest Sistem sau chiar și în alte sisteme de Reiki. Ședința diferă de la terapeut la terapeut, în funcție de experiența și de cunoașterea lui”.

Mihai Onilă a revenit din Belgia pentru concertele cu trupa AXXA

Mihai Onilă a revenit din Belgia, pentru seria de concerte, alături de AXXA, trupă dance recent refăcută, după o pauză de 20 de ani. Odată cu întoarcerea pe scenă a artiștilor, în lumina reflectoarelor, Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia au realizat și un nou videoclip al piesei, care le-a adus celebritatea, ”Marea te cheamă la ea”:

”Avem concerte, mai întâi la Bacău, pe 29 și pe 30 iunie, la ”Hramul Bacăului”, alături de Ionuț Dolănescu, Daniela Gyorfi și de Lino Golden. Apoi, suntem așteptați pe Litoral, vom avea din ce în ce mai multe apariții și spectacole. Urmează și promovarea videoclipului ”Marea te cheamă la ea”, care, mai nou, va fi denumită, simplu, ”Marea””, ne-a mai declarat Mihai Onilă, exclusiv pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...