Carmen Tănase s-a pregătit de un nou rol, dar filmul s-a anulat! Ce spune actrița despre proiectul “Dragoste pe muchie de cuțit” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 28.09.2023, 19:09

Carmen Tănase s-a pregătit de un nou rol, dar filmul s-a anulat! Recent, a avut loc avanpremiera unei capodopere cinematografice, prima comedie romantico- culinară din România, ce își propune să distreze la culme publicul cinefilm. Din data de 29 septembrie, filmul așteptat de toți românii , Dragoste pe muchie de cuțit, va putea fi vizionat în toate cinematografele din întreaga țară. Tema conflictului din film este o rețetă autentică locală din Transilvania – ursul de mămăligă, rețetă ocrotită de generații de aproape 1.000 de ani.

Carmen Tănase, șefa clanului în “Dragoste pe muchie de cuțit”

Celebra actriță Carmen Tănase este șefa clanului în comedia romantico-culinară. În exclusivitate pentru Impact.ro, actrița ne-a mărturisit că nu este complet mulțumită de interpretarea sa. Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film. A interpretat zeci de personaje, unele dintre ele extrem de îndrăgite de români.

Mâine, 29 septembrie, o putem urmări pe marile ecrane, alături de Alin Panc, Marian Râlea, Răzvan Bănică, Ada Galeș și alți mari actori consacrați. Carmen Tănase a avut la dispoziție doar 3 zile să filmize pentru “Dragoste pe muchie de cuțit” și nu este pe deplin mulțumită de modul în care și-a intrat în rol. În exclusivitate pentru Impact.ro, marea actriță a vorbit despre filmul care s-a anulat în ultim moment.

Citește și Carmen Tănase gătește delicios în ”Clanul”, dar și acasă. Rețeta ei secretă de drob cu care își dă gata invitații: ”Se poate mânca și în Postul Paștelui”. Exclusiv

Carmen Tănase a vobit deschis despre rolul său din filmul care va rula pe marile ecrane începând de mâine, 29 septembrie. Din păcate, timpul nu i-a permis să își intre în rol așa cum și-ar fi dorit! Actrița ne-a spus motivul:

“Mi-a plăcut mult ideea filmului. Se va afla rețeta până la sfârșit. Mi-a plăcut scenariul. Mi l-a dat Alin Panc să îl citesc și mi-a plăcut. Am avut încredere că o să iasă ceva de bună calitate. După părerea mea este un film sensibil, clasic.

Am filmat 3 zile, nu aveam timp, trebuia să încep un alt film, care nu s-a mai făcut. A fost pe grabă. Am văzut filmul nedifuzat, neterminat și graba mai strică câteodată. Dacă mai aveam puțin timp, aș fi putut să mă așez mai bine în personajul acesta, dar asta este.

Sunt perfecționistă, cine nu este? Am murit în film la sfârșit. O să vedeți!”, ne-a spus Carmen Tănase în exclusivitate pentru Impact.ro.

Carmen Tănase s-a pregătit de un nou rol

Actrița face parte din mai multe proiecte în această perioadă. Dacă mâine va avea loc premiera filmului “Dragoste pe muchie de cuțit”, iar alt film, din păcate, s-a anulat, iată că celebra Carmen Tănase s-a pregătit de un nou rol: mai filmează pentru un alt proiect!

“Nu am permisiunea producătorului, dar am filmat câteva secvențe care s-au legat pentru prezentare. Cred că în 2, 3 săptămâni vom începe filmările! Nu știu dacă pot vorbi mult despre asta, dar o să vedeți!”, ne-a mai spus marea actriță.

Citește și Cum a început prietenia dintre Carmen Tănase și Elvira Deatcu în urmă cu 28 de ani: “Mi-a intrat la suflet” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe