Carmen Harra, previziune neaşteptată despre Andra şi Cătălin Măruţă. Vor ajunge la divorţ? „Nu sunt suflete pereche”

Iancu Andreea 11.05.2022, 17:23

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri. Însă un eveniment recent din familia celor doi a lăsat loc de interpretări. Carmen Harra a făcut o previziune neașteptată despre viitorul mariajului dintre cele două vedete, explicând de ce consideră ea că vor ajunge la divorț.

Carmen Harra, despre căsnicia dintre Andra și Cătălin Măruță

Din 2008, Andra și Cătălin Măruță formează o familie. Cei doi soți au o relație superbă și doi copii minunați, pe David și Eva, alături de care se bucură de succes și apreciere în rândul publicului. Ea este una dintre vocile cele mai bune din România, în timp ce el este considerat un bun moderator, având experiență în televiziune ca prezentator de peste două decenii. Deși lucrurile par perfect echilibrate în relația lor, Carmen Harra susține că mariajul celor doi soți este sortit eșecului.

Considerată una dintre cele mai apreciate clarvăzătoare din România, Harra este de părere că Andra și Cătălin Măruță nu vor rămâne împreună. Totul a pornit de la o declarație făcută de soția prezentatorului de la Pro TV, care a recunoscut că și-a pierdut inelul de logodnă. Carmen Harra a prezis că anul acesta am putea vorbi despre un divorț în cazul cuplului, pierderea bijuteriei reprezentând un semn rău. În plus, clarvăzătoarea a analizat mai multe aspecte ale relației lor și susține că aceștia nu sunt suflete pereche.

Carmen Harra, previziune neașteptată despre Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii

Dezvăluirile incredibile ale clarvăzătoarei

„A pierde inelul de logodnă sau a crede în tot felul de superstiţii depinde de la om la om. Sunt oameni care nu cred în nimic, dar ce credem, devenim. Dacă noi credem mereu în farmece, blesteme, superstiţii, ziua de 13 vineri, pisica neagră etc, atragem prin gândurile astea circumstanţe care pot fi mai mult negative şi în mintea noastră trec mii de gânduri în fiecare zi. Gândurile astea devin realitatea noastră fizică, se transformă în lumea pe care noi o trăim.

Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.”, a explicat clarvăzătoarea la Prima TV.

Andra și Cătălin Măruță „nu sunt suflete pereche”

Chiar dacă fanii lor îi apreciază pentru familia minunată pe care o afișează, fiind totodată un cuplu sudat, care își manifestă iubirea și la mai bine de un deceniu de la nuntă, Andra și Cătălin Măruță nu ar fi sortiți să fie împreună, potrivit previziunilor lui Carmen Harra. Clarvăzătoarea susține că mariajul celor doi a fost unul bine planificat de către Cătălin, care a văzut potențialul Andrei. Cu toate acestea, se pare că au o căsnicie durabilă și echilibrată.

„El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a declarat Carmen Harra.

Cătălin Măruță și soția sa Andra sunt împreună de 14 ani și au împreună doi copii, pe David, în vârstă de 11 ani, și pe Eva, mezina familiei, în vârstă de 6 ani. Toți patru se bucură de succes în viața profesională, micuții descoperind succesul pe diferite rețele de socializare.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...